F.C.M. Târgovişte „Planul de bătaie” pentru perioada următoare

A.l.

fcm targovisteÎn această săptămână finanţatorul Municipalului, Ghiorghi Zotic va convoca pe antrenorul Haralambie”Puiu” Becheanu şi
organizatorul de competiţii Severin Anghelinu pentru a se fixa „planul de bătaie” pentru perioada care urmează.
Se va fixa data de reunire a lotului. Apoi, programul echipei (reacomodare la efort, antrenamente, meciuri amicale, vizită medicală), campanie de transferuri. De asemenea se va face o analiză complexă a primei părţi a campionatului (tur şi patru etape din retur). Se vor trage concluzii. Se vor identifica greşelile făcute, individual, pe compartimente sau pe cupluri. în următoarea perioadă profesorul Becheanu va putea să lucreze la remedierea deficienţelor constatate. Prioritate va avea pregătirea fizică şi creşterea forţei.
Profesorul Haralambie „Puiu” Becheanu are cunoştinţele şi forţa necesare pentru a asambla cu tact şi tehnică un mecanism atât de complex cum este Municipalul.
Sezonul de primăvară se anunţă a fi unul cu senzaţii tari. în linişte trebuie ca toţi factorii de conducere de la F.C.M. să stea să chibzuiască şi să ţină cont de constatarea că din păcate echipa, în sezonul de toamnă, a jucat mult sub posibilităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIDEO. GeavreIeIe, obicei unic de Bobotează, Ia Morteni

Obicei unic în România de Bobotează în comuna dâmboviţeană Morteni! Geavrelele se desfăşoară de sute de ani la Morteni, o localitate situată la câţiva kilometri de oraşul Găeşti şi de Autostrada Bucureşti – Piteşti. Cuvântul „geavrea” provine din limba turcă şi înseamnă batistă. Obiceiul constă în împodobirea unor prăjini lungi […]