F.C.M. Târgovişte Nu vrea să aibă probleme de niciun fel

A.l.

fcmAstăzi, de la ora 14:00, jucătorii de la F.C.M. Târgovişte se vor reuni la baza proprie de la Şotânga. După o analiză a turului de campionat, profesorul Puiu Becheanu va da startul în perioada de pregătire de iarnă. Va fi un start plin de speranţe că echipa finanţată de Ghiorghi Zotic nu va avea probleme cu retrogradarea în sezonul de primăvară.
Pe lângă jucătorii (care au rămas) din vechiul lot vor participa la programul de pregătire mai mulţi juniori din grupele antrenate de Ilie Sorin dar şi alţi jucători aflaţi în probe.
Va fi o perioadă, de 17 zile, grea pentru „Tunarii” târgovişteni, cu antrenamente progresive în ceea ce înseamnă intensitate şi durată. Vor fi antrenamente complexe, care vor atinge, într-o anumită perioadă de timp, toţi factorii: fizic, tehnic, tactic, moral.
Se vor face acumulări în toate planurile. Se vor face îmbunătăţiri în toate compartimentele, astfel ca, în retur, F.C.M. să joace mai cursiv, mai dinamic, mai incisiv. Să aibă o exprimare mai coerentă şi mai prgamatică care să-i aducă puncte preţioase în cont.
în sezonul de primăvară, apărarea condusă de veteranul Gabriel „Mela” Coman să întindă o pânză de păianjen în care să se încurce adversarii, atacanţii Dragnea şi Leţu să fie acolo unde trebuie, mereu pregătiţi să răspundă, după caz, defensiv şi ofensiv.
Mândru are datoria să dea pase inteligente, Mihăilă să fie atât la serviciul cât şi la finalizare, Tibi Calofir şi Lungeanu să găsească cu uşutinţă calea spre buturile adverse.
întreaga echipă trebuie să etaleze un joc aspru, arţăgos, bazat pe forţa grupului şi calităţile individuale ale jucătorilor.
Aceştia au datoria să cunoască fişa postului şi să se pună în slujba echipei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ukraina separatiştilor

După ce s-a semnat încetarea conflictului dintre separatişti şi Guvernul de la Kiev, vineri, 13 februarie, presa scrisă din Rusia a consacrat pagini importante acestui eveniment. De exemplu, cotiditanul „Moskovschi Konsomolets” a scos un tiraj de 2 milioane de exemplare, titrând cu litere mari pe prima pagină titlul „Lumina de […]