F.C.M. TÂRGOVIŞTE LA UN NOU ÎNCEPUT

S.A.
0 0

fcmDupă cum ştiţi luni, 4 august, s-a sunat adunarea şi la F.C.M. TÂRGOVIŞTE. La propria bază de la ŞOTÂNGA lotul a fost prezent pentru prima şedinţă tehnică. Au fost prezenţi ANDREI, ZGÂMBĂU, NEAGU, COMAN, TIMOFTE, GÂLDĂU, LUNGEANU, DAIA, MIHĂILĂ, ENESCU, TUDO-RACHE, LEŢU, MÂNDRU.
De asemenea, au venit la probe mulţi jucători dornici să prindă lotul de bază. Printre cei prezenţi la prima şedinţă de prgătire au fost doi jucători din GĂEŞTI, dar care evoluează la Şcoala de fotbal EUROAFRICA din BUCUREŞTI, DUMITRU şi ISTRATE (PETROLUL). DOBRE (CHINDIA), CONSTANTIN (FURCĂ), MĂRIA (CONPET PLOIEŞTI), NARCIS MARINA (ATLETIC FIENI), TUDORACHE revenit de la DRAGOMIREŞTI şi încă doi jucători din propria grădină, născuţi în anul 1998 şi 1999.
Se pare că la F.C.M. TÂRGOVIŞTE este un nou început. Nu au fost prezenţi BICA, DRAGENA, dar cei veniţi în probe ne dau mari speranţe că la F.C.M. se va naşte o nouă echipă, numai şi numai cu jucători localnici, dâmboviţeni. ION MARIa este tot dâmboviţean, din HĂBENI, iar fotbal a învăţat la liceuul din NUCET. Este posibil ca ZEGHERU să revină pentru un timp la echipă. în acest context, cu RADU în poartă, F.C.M. va avea un cuvânt de spus în campionat chiar dacă i-a cedat CHINDIEI pe CERNEA şi POPA.
Deocamdată a fost prima zi, vom vedea cum se adaptează la efort, la noile cerinţe, cei veniţi. Câţi vor rămâne, câţi vor mai veni, vom vedea în zilele ce urmează. Vor urma câteva meciuri amicale. Printre cei doriţi de F.C.M. a fost şi jucătorul BLAS de la BRADUL MOROENI, după ce a fost refuzat de CHINDIA, mai ales din cauza familiei. Dacă doreşte, BLAS este bine primit la
F.C.M.
De fapt porţile sunt deschise, pot veni la testare toţi cei ce doresc şi au vârsta până în 22 de ani. Vom urmări cu interes pregătirile echipei deoarece au condiţiile necesare, au masă şi casă, au două terenuri gazonate, toate pentru a se forma ca fotnalişti adevăraţi, gata oricând să evolueze la echipe de nivel superior.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A ÎNCEPUT OLIMPIADA NAŢIONALĂ "ŞTIINŢE PENTRU JUNIORI"

Olimpiada „Ştiinţe pentru Juniori” se adresează elevilor din învăţământul obligatoriu, clasele a Vll-a, a Vlll-a şi a IX-a, cu respectarea condiţiei ca participantul să nu împlinească vârsta de 16 ani până la data de 31 decembrie 2014. Olimpiada este interdisciplinară, reunind cunoştinţe din domeniile chimie, biologie, fizică, pe baza unei […]