F.C.M. Târgovişte îşi ia fundaş cu experienţă

A.l.
0 0

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniF.C. Municipal Târgovişte îl va încorpora pe fundaşul Mihai Grig-orov, care a evoluat mult timp pe a doua scenă a fotbalului românesc, la Delta Tulcea.
Apărătorul de 35 de ani a mai evoluat la începutul anilor 2000 la Conired Pucioasa cu care a promovat şi a jucat în Divizia C. Echipa de pe dealul Patrana era antrenată de Marius Vişan. Din acea echipă făceau parte: lorga, Joiţoiu -Grigorov, Fl. Constantin, Frăţilă, Def-tu, Ghenea, G. Duţă, Ristea, Bisioc, Vlădoiu, Andreşel, A. Ene, Ştefănes-cu, Chiriţă, Drăghici.
Preşedinte de onoare era Vasile „Vivi” Georgescu, preşedinte executiv – Mircea Popescu, iar organizator de _competiţii, Adrian lonescu.
Prin aducerea lui Mihai Gri-gorov, F.C. Municipal îşi
va întări sistemul defensiv. Cu apărarea foarte avansată şi presing sufocant. Se vrea la Municipal să devină o echipă harnică şi bine închegată, cu jucători care să aibă voinţă şi implicare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C.M. Târgovişte "Planul de bătaie" pentru perioada următoare

În această săptămână finanţatorul Municipalului, Ghiorghi Zotic va convoca pe antrenorul Haralambie”Puiu” Becheanu şi organizatorul de competiţii Severin Anghelinu pentru a se fixa „planul de bătaie” pentru perioada care urmează. Se va fixa data de reunire a lotului. Apoi, programul echipei (reacomodare la efort, antrenamente, meciuri amicale, vizită medicală), campanie […]