F.C.M. Târgovişte Elevii profesorului Becheanu au reluat cursurile

A.l.
0 0

fcm targovisteE frig, e ger, viscoleşte. Este iarnă în toată regula. Zăpada a înghiţit toată România. A fost cod roşu şi peste fotbal. în acest decor hibernal jucătorii de la F.C. Municipal s-au reunit ieri, pentru a relua antrenamentele în vederea abordării sezonului de primăvară, care începe pe 28 februarie. Stratul gros de zăpadă a creat o ambianţă deosebită şi a sporit buna dispoziţie.
Profesorul Puiu Becheanu a făcut prezenţa, iar finanţatorul Ghiorghi Zotic le-a vorbit jucătorilor. S-au făcut primii paşi în noul an.
„Tunarii” au trecut la treabă. Au luat o porţie serioasă de oxigen. Au asudat printre nămeţi. S-a efectuat primul antrenament al anului. S-a dat startul în campania de pregătire. Un start plin de speranţe, de convingerea că formaţia târgovişteană va reuşi să se menţină în Liga a 3-a.
Din lotul vechi au fost prezenţi: Bica, Andrei – Neagu, Coman, Olteanu, Daia, Gâldău, Mândru, Lungeanu, E-nescu, Popa, Dragnea, Timofte, Leţu, Zgâm-bău.
N-au fost prezenţi: Gabi Petre, plecat la muncă în Italia, Banu şi Anghel – accidentaţi, Cernea – examen la facultate şi Mădăran -absent. S-a antrenat cu „tunarii” târgovişteni şi Daniel Grigorov, fost la Delta Tulcea, care a bătut palma cu oficialii de la Municipal. Este în probe Mihăilă (Conpet Ploieşti).
Antrenamentele se vor baza pe creşterea forţei fizice, cu mingea lucrându-se puţin. Doar rar se va încinge câte o „miuţă” care să dezmorţească muşchii învăţaţi cu zecile de kilograme pe teren plat, accidentat sau în pantă. Va fi un volum mare de efort, cu alergări, circuite de forţă împărţite în 2-3 jucători. Nu vor lipsi nici meciurile amicale: cu Flacăra Moreni (sâmbătă, 8 februarie), cu Atleic Bradu (miercuri, 12 februarie) şi cu Petrolul Târ-govişte (sâmbătă, 15 februarie). Se speră că elevii profesorului Becheanu vor juca în sezonul de primăvară (şapte etape din retur şi 10 meciuri din play-out) mai bine, mai direct, mai cursiv şi mai energic decât adversarii. Normal, vor veni şi rezultatele favorabile, care vor încânta suporterii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Judeţul Dâmboviţa va avea o autofreză pentru intervenţii pe timp de ninsoare şi viscol

Judeţul Dâmboviţa, prin Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, urmează a primi o autofreză pentru intervenţii pe timp de ninsoare şi viscol, a anunţat Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean, ieri, într-o conferinţă de presă. Şeful executivului judeţean speră ca aceasta să ajungă în judeţ în sezonul rece următor, dotarea fiind […]