F.C.M. Târgovişte – AvântuI Reghin O-O Fără finaIizare

A.l.
0 0

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniPartida dintre F.C.M. Târgovişte şi Avântul Reghin a fost una modestă, fără goluri. O demonstraţie de joc încâlcit, fără niciun orizont tehnic.
Meciul nu a fost spectaculos, ci, mai degrabă, unul presărat cu greşeli tehnice. „Tunarilor” târgovişteni le-a lipsit scânteia care să le aprindă jocul. Poate, dacă Leţu marca în minutul 27 şi 52, din situaţii excelente, altele erau datele problemei.
F.C.M.-ul joacă bine, până aproape de careul advers. în ultimii 30-35 m, viteza de joc e însă foarte scăzută. Jucătorii se mişcă greu şi puţin, în faţă. Nu se cere mingea în profunzime. Astfel, jocul nu se verti-calizează. Târgoviştenii au abuzat de multe baloane înalte, pe care înalţii fundaşi centrali, Macarie şi R. Dan, le-au respins fără probleme. Apoi, Popa, Mândru, Leţu, Enescu şi Dragnea nu l-au supărat prea tare pe portarul Negru.
Municipalului îi trebuia o circulaţie mai rapidă a balonului, ca să strice ordinea în apărarea echipei din Ardeal. Era o pâine de mâncat pe flancuri, pe la S. Cristian (pe dreapta) şi pe la Truţă (pe stânga). Dar, pe acolo, Daia şi Mândru, apoi Enescu au acţionat fără luciditate.
Oricât s-au luptat băieţii lui Puiu Becheanu, n-au marcat. Consecvenţa şi curajul trebuiau să fie atuurile echipei de pe malul drept al lalomiţei. La mijlocul terenului a fost lipsă de creativitate. Ca de obicei, Gâldău a stat prea retras, iar Gabi Petre a fost prea risipitor cu pasele.
Surpriza putea veni de pe benzile laterale, dar Neagu şi Cernea s-au mulţumit să facă doar un joc defensiv, fără participări în atac, terminate cu centrări, pase utile sau şuturi pe poartă. Fundaşii centrali Coman şi Olteanu i-au marcat bine pe Şaim şi Kanyaro şi l-au protejat pe portarul Bica.
Trebuie spus că se vede la F.C.M. mâna lui Puiu Becheanu. Grupul e mai unit, mai disciplinat.
Se vede o îmbunătăţire a circulaţiei balonului, iar viteza de joc a crescut. Trebuie însă lucrat mult la finalizare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Şedinţă extraordinară la CJ Dâmboviţa

Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de Consiliu Judeţean s-au aflat patru puncte. Astfel, rând pe rând, proiectele supuse dezbaterii au fost aprobate. S-a aprobat rectificarea bugetului propriu al judeţului, pe anul 2013. La punctul doi de pe ordinea de zi s-a avut în vedere proiectul de hotărâre privind […]