F.C.M. Târgoviste Antrenamente din ce în ce mai tari

A.l.

fcmDupă o vacanţă lungă, „tunarii” târgovişteni au „intrat în pâine”. Au început antrenamentele, care sunt din zi în zi mai tari. Toţi jucătorii ascultă cu sfinţenie sfaturile antrenorului Haralambie Puiu Bechea-
nu. Se pune bază pe factorul fizic. Se spune că profesorul Bechea-nu ştie foarte bine să facă astfel de antrenamente. Există o vorbă între jucătorii de fotbal, anume că „pregătirea de iarnă te ţine un an”. Aducerea lui
Daniel Grigorov (35 de ani) are ca rost alcătuirea unei apărări compacte şi îngrijite, din care mai fac parte: Olteanu, Coman, Cernea sau Neagu. Nu sunt total refăcuţi Banu şi Anghel, care s-au accidentat destul de grav în sezonul de toamnă.
La venirea sa la cârma Municipalului, antrenorul Puiu Becheanu a adoptat un stil agresiv, cu o aşezare defensivă cât mai departe de poarta lui Bica sau Andrei. Asta, cu scopul de a recupera cât mai repede balonul şi de a crea superioritate pe toate zonele terenului. Responsabil cu recuperările a fost G]ld[u, iar cu pasele – Petre, acesta fiind omul de construcţie.
Jocul „tunarilor” putea deveni şi mai spectaculos dacă „lateralii” Neagu (pe dreapta) şi Cernea (pe stânga) urcau mai incisiv în atac pentru a-i sprijini pe Daia, Mândru sau Enache. în atac, Dragnea, deşi a marcat două goluri, a ratat mult. Valorificat la maxim, Mândru poate deveni o piesă importantă în angrenajul echipei.
In multe momente Becheanu „a dat ordin” să se elimine jocul corn-binativ şi să se trimită permanent baloane spre vârfurile de atac Dragnea şi Popa, care au incomodat vădit linia de fundaşi adversă.
în sezonul de primăvară (şapte etape din retur şi zece etape din play-out) tinerii jucători de la F.C.M. Târgo-vişte, Cernea, Enescu, Popa, Lungeanu, Leţu, Mândru, Daia, au posibilitatea să se afirme, ca să facă pasul spre eşaloanele superioare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSBT Alexandria - CS Municipal Târgovişte, mâine, ora 18.00, Alexandria

CS Municipal Târgovişte joacă o partidă foarte importantă pe terenul uneia dintre cele mai incomode echipe din campionat. Vice-campioana va încerca să obţină o nouă victorie, după superbul succes repurtat, duminică, în faţa Aradului. Zilele trecute, oficialii federaţiei de baschet au anunţat şi programarea meciurilor rămase restante din acest sezon. […]