F.C.M. Târgoviste Aglomeraţie în frumoasa curte de la Şotânga

A.l.
0 0

fcm targovisteDe mai bine de o săptămână antrenorul Puiu Becheanu a repornit F.C.M.-ul şi frumoasa curte de la Şotânga a început să fie aglomerată de jucători de fotbal, seniori şi juniori.
La început, antrenamentele au fost mai uşoare, de readaptare la efort. Odată cu trecerea timpului acestea au crescut în intensitate şi volum. Au fost meciuri şcoală, disputate pe terenul 2 al stadionului de la Şotânga. Sâmbătă, 21 februarie, „Tunarii” lui Ghiorghi Zotic au disputat primul amical al iernii. Adversară a fost Voinţa Perşinari (locul 6, cu 28 p şi +4 la adevăr, în Liga a 4-a). Elevii lui Puiu Becheanu au găsit reţeta succesului şi au învins cu scorul de 7-2 (4-0). Au marcat: I. Constantin, Leţu, Enescu, Dragnea, Săndulescu 3, respectiv Zidăroiu şi Şerban.
Atacurle târgoviştenilor au marcat din plin. Mândru a avut execuţii de fineţe şi a dat patru pase de gol, Enescu a inventat un eurogol şi a dat două pase de gol pentru Săndulescu. Fundaşii Coman şi Neagu n-au lăsat spaţii de manevră şi sprint pentru pentru Şerban şi Puică, în timp ce portarii Tudose şi Zegheru au ermetizat poarta. Lungeanu simte că se poate, iar I. Constantin a arătat că se poate conta pe el. în faţă, atacanţii Leţu şi Dragnea au surprins cu şarjele lor ofensive şi au marcat câte un gol. Au căutat mereu lovitura decisivă. Cu un ritm nebun, F.C.M.-ul avea la pauză 4-0. Dar şi replica Voinţei Perşinari a fost destul de bună cu două şuturi în bară trimise de Zidăroiu şi două ocazii irosite de Puică.
După pauză, Puiu Becheanu a trimis în teren pe juniorii: Zamfir (născut 1997) şi Nicoară (1998) şi din minutul 70 pe Braghidin (1999). în distribuţia F.C.M.-ului au mai fost şi doi jucători aflaţi în probe: Ristoiu (Voinţa Perşinari) şi Costache ( Voinţa Crevedia). în avanposturi a apărut Săndulescu (26 de ani, de la Chindia Târgovişte) care a arătat că are clasă şi a punctat de trei ori. „Sandi” a mai jucat la F.C.M. Târgovişte în perioada 2008-2011.
în sezonul de primăvară F.C.M. Târgovişte va beneficia de serviciile lui Andrei Daia (revenit de la Chindia Târgovişte) şi Octavian lonescu (C.S. Afumaţi).
In planul de lucru al perofesorului Puiu Becheanu din ciclul săptămânii 2328 februarie figurează antrenamente complexe şi un meci amical cu Voinţa Crevedia, la Şotânga.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Accidentele soldate cu decese, în scădere pe drumurile din Dâmboviţa

In ultima săptămână nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa în accidente de circulaţie pe şoselele din judeţ. Poliţia rutieră le mulţumeşte tuturor celor care respectă regulile de circulaţie şi le recomandă să adopte o conduită preventivă în timpul deplasărilor pe drumurile publice. In ceea ce priveşte accidentele rutiere grave, s-au […]