F.C.M. TÂRGOVIŞTE A INTRAT ÎN „LINIE DREAPTĂ”

S.A.
0 0

fcm targovisteAşadar, iată că se apropie cu paşi repezi data reluării campionatului 20132014, cu partea a doua –
returul.
În acest an, campionatul are programate 32 de etape. Până acum s-au disputat 15 runde, vor mai fi alte 7, după care se va intra în faza a 2-a de play-off şi play-out, cu începere pe 18 aprilie 2014, şi se va încheia pe 6 iunie, cu ultima etapă din play-out şi off.
Dar despre programul acesta vom comenta după ce vom şti exact ordinea din cele două clasamente ale locurilor 1-6
şi 7-12. Mai sunt două săptămâni până la primul joc oficial (28 februarie). F.C.M. TÂRGOVIŞTE mai are programate două partide de verificare, de pregătire. Vom juca marţi, 18 februarie, la ATLETIC BRA-
DU, de la ora 11:00, pe un teren sintetic, deoarece noi nu mai înâlnim „ATLETIC” până la finalul campionatului.
Pentru că în campionat evoluăm în primele etape acasă, vom pregăti returul cu un meci pe teren propriu cu o echipă din Liga a 4-a încă nedesemnată.
Dacă situaţia meciurilor amicale este stabilită, nu aşa este şi perioada de transferuri, care se va încheia pe 24 februarie. Deocamdată, ca certitudini, la F.C.M. TÂRGOVIŞTE sunt doi jucători: DANIEL GRIGOROV {DELTA TUL-CEA) şi CĂTĂLIN MIHĂILĂ (CONPET PLOIEŞTI). Cei veniţi în probe nu au convins, însă porţile sunt deschise şi pentru alţi jucători, cum spuneam, iar până pe 24 pot fi transferaţi. îl mai aşteptăm pe NICU MOTOI, de la F.C. ANINOASA, dacă se va găsi înţelegere între cele două păţi.
Lotul este suficient numeric şi valoric pentru cele 15 meciuri pe care F.C.M. TÂRGOVIŞTE le are de disputat în această ediţie.
Dar clubul mai este participant şi în CUPĂ cu cea de-a doua echipă din categoria PROMOŢIE şi speră să ajungă în faza judeţeană cât mai sus. Câţiva jucători vor avea posibilitatea să evolueze şi la echipa a doua, dacă doresc şi dacă antrenorul le solicită.
în concluzie, jucătorii F.C.M.-ului vor fi mereu în competiţie, fie în campionat, CUPA ROMÂNIEI, sau în fotbalul de sală. Pentru prima
etapă DRAGOŞ CERNEA nu
are drept de joc. urmând a fi titular în cel de-al doilea, de pe teren propriu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FOTBAL JUDEŢEAN LIGA A 4-A, GATA DE START

În ciuda unor zvonuri sumbre, echipele din Liga a 4-a şi-au reluat antrenamentele, au început şi meciurile amicale, chiar dacă mai este timp până pe 15 martie, data primei etape a returului. în proporţie de 98% s-au înscris, şi-au vizat legitimaţiile. Mai sunt câteva excepţii, 2-3 echipe care nu au […]