F.C.M. Târgovişte – A.C.S. Podari 1-1 Oltenii au avut o doză sănătoasă de şansă

A.l.

fcmF.C.M. Târgovişte a dictat ritmul în partida cu A.C.S. Podari. Echipa de pe malurile lalomiţei şi-a atras de partea ei ocaziile şi l-a avut pe Silviu Mândru, omul paselor decisive. Roş-albaştrii au ratat un penalty, scos de Săndulescu, prin lonescu (23), care l-a remarcat pe Mecea. Apoi au deschis scorul prin Săndulescu (30) care a finalizat de la punctul cu var după un fault comis de Dina asupra lui Tibi Calofir, 1-0.
Elevii profesorului Becheanu au căzut pradă propriei relaxări. în minutul 44, Răduţ a executat, cu piciorul stâng, de pe banda dreaptă, o lovitură liberă într-un careu foarte aglomerat. Coman, Oprea şi Leţu n-au putut respinge balonul care a mişcat plasa porţii lui Zegheru rămas fără reacţie, 1-1.
în partea a doua a meciului „Tunarii” târgovişteni au mizat pe ofensivă dar atacurile n-au avut rapiditate. Oltenii au jucat simplu şi au betonat apărarea. Au avut tupeu în minutul 48 când Coman l-a blocat pe Pârvu, şi 71 când şutul expediat periculos de Preda l-a ocolit pe Dreşcă dar şi poarta lui Zegheru.
De remarcat că Leţu (55) servit ideal de Mândru şi apoi Săndulescu au ratat fără jenă. N-au reuşit să trimită balonul în poartă din situaţii excelente. La această fază, portarul Mecea şi apoi fundaşul Stănia i-a ţinut pe olteni în joc. Săndulescu şi Lungeanu au bătut şi ei la o uşă ferecată. A.S.C. Podari a avut o doză sănătoasă de şansă.
Trebuie spus că Puiu Becheanu nu i-a putut utiliza pe Dumitru, Mihăilă, Maria (suspendaţi) şi Daia (în convalescenţă). Aceştia vor fi apţi de joc în etapa următoare când F.C.M.-uljoacă la Ploieşti cu Astra 2 Giurgiu. în acest meci „Tunarii” trebuie să evolueze scrâjnind din dinţi, Leţu trebuie să-şi amintească cum se marchează goluri, Dragnea să-şi găsească spiritul de luptător pierdut în negura iernii, Enescu să nu se izoleze într-o margine de teren, Mândru să ducă jocul în atac. O formulă cu Coman şi lonescu în centrul defensivei ar aduce mai multă siguranţă în apărare. Toţi jucătorii trebuie să lupte la baionetă şi să triumfe. Pot veni zâmbitori de la Ploieşti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cupa României - faza judeţeană: 16-imile de finală Surprize la Odobeşti şi Burduca

Fotbalul judeţean din Dâmboviţa a ieşit din hibernare. Sâmbătă, 7 martie, s-au disputat meciurile din 16-imile Cupei României – faza judeţeană. Au fost rezultate scontate dar surprize. Echipele de Liga a 3-a, Petrolul Târgovişte, Voinţa Perşinari, Libertatea Urziceanca au fost eliminate de către Ştiinţa Odobeşti, Viitorul Burduca, Libertatea 2 Urziceanca. […]