F.C.M. 2 TÂRGOVIŞTE. PRIMA ECHIPĂ ÎNSCRISĂ LA A.J.F. DÂMBOVIŢA

S.A.

fcm TargovisteDin anul 2004, F.C.M. TÂRGOVIŞTE a avut mai multe echipe înscrise în campionatele naţionale sau judeţene de seniori.
Din motive obiective, doar în ediţia recent încheiată F.C.M. TÂRGOVIŞTE nu a avut echipă în campionatul judeţean de fotbal.
Cei care sunt în fenomen şi sunt bine documentaţi ştiu care sunt beneficiile legale ale unui club cu mai multe echipe, indiferent la ce nivel valoric evoluează.
De aceea, preşedintele
clubului F.C.M. TÂRGOVIŞTE, domnul ZOTIC GHIORGHI, s-a prezentat, miercuri, la sediul A.J.F. DÂMBOVIŢA de la SALA SPORTURILOR din
TÂRGOVIŞTE şi a depus
CEREREA DE ÎNSCRIERE în
categoria PROMOŢIE, a echipei F.C.M. 2
TÂRGOVIŞTE.
Aşadar, în noul campionat 2013-2014, F.C.M. TÂRGOVIŞTE va evolua cu două echipe, una pe plan naţional, alta – în campionatul judeţean.
Mai sunt cluburi cu mai multe echipe, precum URBAN
2 TITU, GAZ METAN 2 FINTA
sau VOINŢA 2 PERŞINARI.
Singura „greutate” la un club cu mai multe echipe constă în întocmirea şi ţinerea evidenţei tabelului cu cei 15 jucători seniori care au dreptul de joc numai la echipa de categorie superioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BAREMURILE DE ARBITRAJ SUNT PUBLICE

Legat de problemele cu care s-au confruntat unii conducători de cluburi din Liga a 2-a (în special), reamintim că oricine doreşte poate afla cât costă un meci „acasă” privind baremurile de arbitraj şi observare. Pentru ediţia 2012-2013, C.C.A. a comunicat următoarele baremuri sub semnătura secretarului executiv, domnul ŞTEFAN CONSTANTIN. Chiar […]