F.C. Conteşti Cantonament la Peştera

A.l.
0 0

sportPrima parte a campionatului (turul) din Liga a 4-a a fost dominată de Gloria Corneşti (1, cu 42 p). Dar în trena formaţiei lui Nelu Radu stau şi Flacăra Moreni şi F.C. Conteşti (ambele cu 33 p).
Echipa din Conteşti a început pregătirile ieri. Elevii lui Dan Ioniţă s-au strâns la Conţeşti pentru primul antrenament al anului. Şedinţele de pregătire vor avea loc la Conţeşti şi Călugăreni. în perioada 2-9 feburarie, F.C. Conţeşti va efectua cu cantonament centralizat montan la Peştera, în munţii Bucegi. La această acţiune participă 20 de jucători. Vor fi şi câteva noutăţi.
în tur, lotul echipei lui Marian Alexandru a fost alcătuit din: Condrea, Alexandrescu, Roşca, Cojocaru, Dobre, St. Constantin, Bujor, Rădulescu, Nedelcu, Antal, Ene, Voicu, Cristea, Dumbravă, Vişan, Albu, Marin, Bobe,Kent, Cheisy.
Până pe 9 februarie, antrenorul Dan Ioniţă va alcătui lotul cu care va pleca la drum în returul de campionat (programat pe 9 martie 2013). Vor veni mulţi jucători în probe din Bucureşti şi Ilfov. După toate probabilităţile, africanii Kent şi Cheisy nu vor mai face parte din lotul grupării din Conţeşti.
în acestă iarnă, F.C. Conţeşti va susţine 6-7 meciuri amicale. Obiectivul este clasarea la finalul sezonului pe podium.
De echipa de juniori (locul 5, cu 43 p) se ocupă Alex Bucur.
Lângă grijile şi nevoile echipei se află, ca de obicei, primarul comunei Conţeşti, Marian Alexandru.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BYE, BYE MELBOURNE, WELCOME PATTAYA

Eliminată în turul 3 la Australian Open de a şasea favorită, chinezoaica Li Na, Sorana Cîrstea a mai stat câteva zile în Melbourne. Ea s-a despărţit ieri de Australia făcând o ultimă plimbare pe faleza oraşului. Iar imaginea e chiar plăcută, cu oamenii făcând plajă sau intrând în ocean. Sorana […]