Explozie urmată de incendiu într-un bloc din Târgoviște

1 0

 Incidentul nefericit  s-a produs într-un bloc din Târgoviște, pe str. Popescu Radu, nr. 2, bl. 24A, Sc. A, et. 1. Detașamentul Târgoviște a intervenit cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de  dsescarcerare, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială pentru lucru la înălțime.
Explozia a fost urmată de un început de  incendiu (au ars furtunul de la aragaz si materiale textile). În urma incendiului a rezultat o victimă care a suferit arsuri la nivelul feței. Explozia a fost urmată de un început de  incendiu (au ars furtunul de la aragaz si materiale textile). În urma incendiului a rezultat o victimă care a suferit arsuri la nivelul feței. 

“ Au fost afectate ușa de la intrarea blocului, ușa, ferestrele și balconul apartamentului și două autoturisme aflate în fața blocului. S-au autoevacuat cca. 30 persoane. Persoana rănită, un bărbat de 57 de ani, a fost evacuată de pompieri și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ Dâmbovița prezent la locul evenimentului.
La o primă evaluare a urmărilor exploziei, se pare că nu este afectată structura blocului. Totodată, a mai fost identificat un autoturism avariat.” a comunicat ISU D
âmbovița.

A fost solicitat Inspectoratul de Stat în Construcții pentru efectuarea unor verificări de specialitate.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DESTRUCTURAREA UNEI GRUPĂRI INFRACȚIONALE SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE PERSOANE ȘI PROXENETISM

Polițiștii structurilor de combatere a criminalității organizate din Dâmbovița, Pitești și Buzău împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.– S.T. Pitești, au efectuat 11 percheziții domiciliare, în județele Dâmbovița și Buzău, într-o cauză vizând constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și proxenetism. Simultan, pe teritoriul Marii Britanii, au fost efectuate 7 […]