Expediţie cu participare dâmboviţeană în Pamir

0 0

expeditie pamirCunoscutul alpinist Geo Badea pleacă, astăzi, într-o expediţie în Pamir, organizator fiind Asociaţia Salvamont Dâmboviţa.
În cadrul acestei deplasări, care are loc la 20 de ani după prima expediţie, din vara anului 1996, când a fost atins vârful Elbrus, Geo Badea şi echipierii săi şi-au propus cucerirea unuia dintre vârfurile de peste 7.000 de metri.
Prezenţa lui Geo Badea în Pamir este posibilă şi datorită sprijinului financiar acordat de Primăria Târ-govişte, în valoare de 15.000 lei. În ajunul plecării, a fost încurajat de primarul Cristian Stan, alături de vicepri-marii Carmen Holban şi Cosmin Bozieru. Potrivit tradiţiei, steagul municipiului Târ-govişte va fi arborat pe vârful din Pamir.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bani mai mulţi şi pentru mamele din Dâmboviţa

Procedura de acordare a indemnizaţiilor pentru mamele care au în îngrijire şi întreţinere copii până la doi ani şi respectiv trei ani în cazul copilului cu handicap a fost modificată şi îmbunătăţită, recent fiind publicate şi noile reglementări legale. Purtătorul de cuvânt al Agenţiei judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială […]