EVA PETROF A LĂSAT CSM TÂRGOVIȘTE PENTRU PHOENIX CONSTANȚA

Mihai ROŞOIU
0 0

Phoenix CSU Simona Halep Constanța a anunțat marți, 4 ianuarie, prin intermediul paginii de Facebook a clubului, transferul jucătoarei Evelina Maria Petrof. Sportiva face parte și din selecționata U20 de baschet feminin a României.

Petrof sosește la Constanța de la CSM Târgoviște, formație pentru care a jucat de șase ori în stagiunea 2021-22.

În vârstă de 19 ani, sportiva are medii de 4.3 puncte, 2.0 recuperări și 1.2 pase deisive în puțin peste 20 de minute petrecute pe parchet, scrie baschet.ro.

Cea mai bună prestație în campionat pentru Eva Petrof a fost în fața Aradului, meci pierdut de Târgoviște cu 71-55. În acel joc, tânăra a terminat cu 8 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și 2/4 din spatele arcului de cerc.

Petrof a făcut parte din lotul României la FIBA U20 Women’s Challenger în vara anului trecut, unde a terminat cu medii de 15 puncte, 3 recuperări și un assist în patru meciuri.

Phoenix Constanța urmează să joace returul cu CSM Târgoviște din sferturile CRBF (5 ianuarie, ora 16.00).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Euro a atins minimul ultimelor patru luni

Radu GEORGESCULeul a profitat de reducerea aversiunii față de risc manifestată pe piețele internaționalul și a continuat evoluția sa apreciativă față de euro. Media monedei unice a scăzut de la 4,9474 la 4,9464 lei, minim al ultimelor aproape patru luni. Transferurile se realizau în culoarul 4,946 – 4,95 lei. Dobânzile […]