Eusebiu Tudor recunoaşte: „CHINDIA ARE PROBLEME”

Mihai ROŞOIU
0 0

EusebiuTudorTehnicianul roş-albaştrilor vrea un punct din deplasarea de la Năvodari
Chindia joaca un meci foarte important pentru viitorul ei în acest weekend la malul marii. Divizionara B dâmboviţeană va înfrunta S[geata Năvodari, o formaţie care a obţinut maximum de puncte în primele doua runde din returul campionatului şi ocupă locul secund în seria întâi.
Antrenorul grupării dâm-boviţene a afişat, ca de obicei, un aer optimist înainte de jocul din acest weekend, afirmând ca elevii sai pot obţine un rezultat pozitiv pe terenul celor de la Săgeata. În acelaşi timp, Eusebiu Tudor a recunoscut că, din cauza ultimelor rezultate înregistrate în primele etape din retur, Chindia s-a alăturat grupului de echipe cu probleme: „Nu avem o situaţie foarte bună, pentru că am ajuns pe locul 10, iar de aici totul este posibil. Nu neg că principala vină îmi aparţine, dar suntem în această situaţie şi din cauza factorilor externi, şi mă gândesc aici la arbitrajele pe care le-am avut în anumite meciuri. Când am legat cinci meciuri fără înfrângere, a venit jocul de la Dinamo II pe care l-am pierdut pe mâna arbitrilor. Evident, greşelile cele mai mari ne aparţin, dar multe puncte le-am pierdut şi din alte motive. Oricum putem sta cu fruntea sus, pentru că suntem o echipă care nu s-a implicat niciodată în jocurile de culise”, a punctat Tudor.
Acelaşi antrenor al Chindiei a analizat şi eşecul înregistrat la Brăila: „Ne-a lispsit curajul. Am avut prestaţii foarte bune în meciurile de verificare, iar în meciurile oficiale ne este teamă pentru că acolo există o mare presiune a rezultatelor. Aştept momentul în care ne vom descătuşa şi vom începe să adunăm puncte pentru că nu vrem ca finalul de campionat să ne dea emoţii”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dan Fleseriu: "AM RATAT FOARTE MULT"

După cel de-al 19-lea eşec suferit în faţa Târgoviştei, oficialii de la Satu Mare au declarat că ratările jucătoarelor proprii au făcut ca formaţia lui Florin Nini să câştige în nord-vestul ţării: „Acum, după ce am şi revăzut înregistrarea, pot să întăresc ceea ce am declarat imediat după joc, şi […]