Este oficial: Cel puţin până pe 7 februarie, cursurile se desfăşoară exclusiv online!

Potrivit unei informări a Prefecturii Dâmboviţa, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat în şedinţa de ieri, 8 ianuarie, Hotărârea numărul 2 din 2021.
Printre prevederile cu impact deosebit din această hotărâre menţionăm propunerea suspendării activităţilor care impun prezenţa fizică a preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ şi continuarea activităţilor didactice în sistem on-line până la data de 7 februarie 2021. Prevederea este necesară emiterii ordinului de către ministrul Educaţiei.
De asemenea, a fost aprobată lista statelor şi zonelor considerate ca fiind cu risc epidemiologie crescut şi a fost actualizată componenţa Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA SE MUTĂ. DIN NOU!

Chindia Târgovişte e nevoită să îşi găsească din nou un stadion unde să îşi dispute meciurile din Liga 1 considerate pe teren propriu. După jumătate de tur de campionat pe „Ilie Oană”, la Ploieşti, şi o altă parte a sezonului tocmai la Giurgiu, începutul lui 2021 o va găsi pe […]