EŞECUL CU VIITORUL CONSTANŢA I-A SCOS PE TÂRGOVIŞTENI DIN ECHIPA ETAPEI

Mihai ROŞOIU

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.
Iată cum arată echipa ideală a etapei a 8-a din play-off şi play-out.
PORTAR
Cristiano Pereira Figueiredo (FC Hermannstadt / 30 de ani) – A închis perfect poarta, astfel sibienii au rămaş în cărţi pentru salvarea de la retrogradare.
FUNDAŞI
Adnan Aganovic (Sepsi OSK/ 33 de ani) – Folosit din nou în partea dreaptă, s-a achitat bine de sarcinile trasate de antrenor. Impresionează prin dăruirea cu care tratează fiecare fază. Raul Albentosa (Dinamo / 32 de ani) -Transferul acestuia a schimbat total faţa apărării dinamoviste, care a devenit mult mai solidă.
Gabriel Tamaş (FC Voluntari / 37 de ani) – Continuă evoluţiile foarte bune. Mai mult, a oferit o nouă pasă decisivă în stilul său, de la peste 50 de metri.
Radu Boboc (Viitorul/22 de ani) – A făcut faza primului gol înscris de dobrogeni, când a driblat tot ce i-a ieşit în cale, apoi ia pasat decisiv lui Chiţu.
MIJLOCAŞI
Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani) – Cu un gol şi o pasă decisivă, căpitanul roş-albilor şi-a condus echipa spre a cincea victorie consecutivă.
Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) –

Decarul clujenilor a înscris pentru a 13-a oară în ediţia curentă şi a ajuns la 67 de reuşite în 14 sezoane bifate în principala competiţie internă.
Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 21 de ani) – Introdus pe teren pe durata reprizei secunde, a înscris golul victoriei, succes prin care FC Hermannstadt continuă lupta pentru atingerea obiectivului.
Adrian Păun (CFR Cluj / 26 de ani) -Partida cu Universitatea Craiova poate rămâne ca un meci de referinţă din cariera mijlocaşului clujean, asta după ce a făcut diferenţa pe teren cu cele două goluri marcate.
ATACANŢI
Jovan Markovic (Academica /20 de ani) -Tânărul vârf al ilfovenilor a bifat prima dublă din carieră, reuşitele sale contribuind din plin la cea mai spectaculoasă revenire pe tabelă din acest sezon. Claudiu Petrila (Sepsi OSK / 20 de ani) -Deşi s-a aflat pe teren doar în ultima jumătate de oră, a reuşit să repete evoluţia din meciul tur din play-off. A înscris pentru a şasea oară în acest sezon.
ANTRENORUL ETAPEI
Edward lordănescu (CFR Cluj / 42 de ani) – A gestionat bine perioada care a urmat după înfrângerea de runda precedentă, iar rezultatul s-a văzut în meciul cu Universitatea, în care clujenii au predat o lecţie de fotbal.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LUPTĂ ÎNCINSĂ LA BARAJUL DE PROMOVARE ÎN LIGA A II-A

Returul fazei semifinale a barajului pentru promovarea în Liga 2 Casa Pariurilor, sezonul 2021-2022, s-a disputat sâmbătă şi duminică, dintre cele 20 de participante rămânând doar 10 în cursa pentru cele cinci locuri din ediţia viitoare a eşalonului secund.Patru dintre câştigătoarele seriilor sezonului regular au fost eliminate, acestea fiind CSM […]