EŞEC USTURĂTOR LA BLAJ CSM Volei Alba Blaj – CS Municipal Târgovişte 3-0 (25-16, 25-16, 25-18)

Mihai ROŞOIU

Volei Alba Blaj a câştigat în minimum de seturi derby-ul cu CSM Tîrgovişte, scor 3-0 (25-16, 25-16, 25-17), restanţă din etapa a 4-a a Diviziei A1, un succes fără emoţii pentru vicecampioana României, ce a controlat autoritar ostilităţile.
Având la dispoziţie întâia oară în acest sezon întregul efectiv. Zakoc a mizat în formula de start pe Newcombe şi Onyejekwe, jucătoare ce şi-au revenit după accidentări. Sala „Timotei Cipariu” a fost aproape plină, spectator de lux fiind internaţionalul român Gicu Grozav, însă fanii s-au mulţumit doar să aplaude realizările favoritelor, fără a mai asigura fondul sonor.
Echipa din „Mica Romă”, venită după dezamăgirea de la Stuttgart a început în trombă partida, conducând în permanenţă în setul inagural, distanţându-se la 9-3. Doar la 10-7, Zakoc a apelat la time-out, iar blăjencele s-au distanţat pe tabelă (16-11 şi 19-14), fructificând prima minge de set.
Al doilea parţial a fost mai echilibrat până spre mijlocul său, când de la 12-9 pentru amfitrioane s-a făcut 13-14, dar de aici Blajul a turat motoaele şi a făcut 5 puncte consecutive, până la 18-14. A fost o perioadă excelentă pentru Baciu şi compania ce a fructificat iarăşi prima minge de set, după ce adversarele nu am mai reuşit decât două puncte.
Perioada bună din prestaţia Blajului a continuat şi în al treilea parţial, în care gazdele au condus cu 10-3, dominarea fiind aproape totală: 21-11. Ritmul a mai scăzut, vizitatoarele au anulat prima minge de meci, dar Lazarevici a pus punct jocului, după 75 de minute..
Echipa din „Mica Romă”, afectată de eliminarea din Liga Campionilor, după coşmarul de la Stuttgart, de săptămâna trecută, caută reabilitarea pe plan intern, reuşind o victorie fără emoţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM TÂRGOVIŞTE, ÎN FAŢA PRIMULUI MECI EUROPEAN

Cel mai important eveniment al sportului dâmboviţean din 2018 este programat marţi, 27 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgovişte. Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal înfruntă Galatasaray Istanbul, în Cupa CEV. Iubitorii sportului din Târgovişte sunt invitaţi în tribunele Sălii Polivalente pentru a urmări […]