Escrocii recroiesc înşelătoria „Maşina de cusut veche”

Ş.E.
0 0

masina de cusutÎn ultima vreme, la anunţurile de mică publicitate, au început să apară cereri de la aşa-zişi „colecţionari germani”, care oferă până la 30.000 de euro pentru maşini vechi de cusut. Astfel de anunţuri erau des întâlnite cu câţiva ani în urmă, le găseai unde te aşteptai mai puţin.
De fapt, treaba este următoarea. La sfârşitul anului trecut, un sucevean a pierdut 5.000 de lei prin această metodă. Bărbatul avea o maşină de cusut veche, a sunat la numărul de telefon din anunţ. Cei care l-au înşelat i-au cerut actele de provenienţă, iar pentru că nu le avea, l-au îndrumat să sune către „un specialist de la Muzeul Naţional”.
Acesta i-a plătit presupusului expert al Muzeului 650 de euro şi un comision de 500 de euro prin transfer bancar. Totul s-a dovedit a fi o mare păcăleală. Aşadar, mare atenţie la aceste anunţuri, pentru că nimeni, sub nici o formă nu oferă atâţia mii de euro pentru o maşină de cusut. Fie şi veche.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Strigă-L cu credinţă şi cu lacrimi, şi va veni

Preot loan ŞTEFĂNESCU După cum citim în Sfânta Scriptură, Mântuitorul nostru lisus Hristos, mergea din cetate în cetate şi din sat în sat, şi le făcea bine oamenilor. Cum? Prin Cuvântul Său care era atotputernic. Prin cuvântul Său a deschis ochii sufletelor, pentru ca omenirea să iasă din întuneric. Tot […]