EMIL SĂNDOI NU ŞI-A ASCUNS SENTIMENTELE PENTRU U. CRAIOVA

Mihai ROŞOIU

Chindia iese din pasa neagră după victoria cu 1-0 în faţa Universităţii Craiova – târgoviştenii au luat toate punctele în sezonul regulat după ce se impuseseră şi în Bănie.
Echipa lui Emil Săndoi nu mai câştigase de o lună de zile în Liga 1, dar antrenorul a primit un cadou frumos de ziua lui – împlineşte luni 56 de ani.
„Veneam după o perioadă dificilă, este lipsă de experienţă la nivelul lotului. Sunt bucuros pentru că jucătorii mei s-au implicat în joc şi tactic am fost la un nivel bun.
A fost un joc de uzură, nu a fost spectacol. Craiova a avut o ocazie la un corner, iar noi doar prin Neguţ o ocazie în afară de gol.

Sunt născut, crescut, am jucat atâţia ani la Craiova, am antrenat Craiova, rămâne toată viaţa echipa mea de suflet. Dar acum sunt la Chindia, fac tot ce depinde de mine ca să obţin rezultate.
Îmi pare rău pentru Craiova, mă bucur pentru noi, până la urmă îmi fac meseria”, a declarat Emil Săndoi după meci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TOATE TUNURILE PE ISTVAN KOVACS

Universitatea Craiova poate pierde teren în lupta pentru titlu, după eşecul cu 0-1 în deplasare la Chindia Târgovişte. A fost prima înfrângere cu Marinos Ouzounidis pe bancă, iar oltenii speră să nu mai comită paşi greşiţi. Iar patronul Universităţii, Mihai Rotaru, nu crede că arbitrajul este de vină pentru eşec.„Am […]