EMIL SĂNDOI: MI-E RUȘINE DE GREȘELILE PE CARE LE FAC ALTE PERSOANE

Mihai ROŞOIU
0 0

Tehnicianul echipei Chindia Târgoviște, Emil Săndoi, a declarat vineri seară, după meciul cu FC Rapid, scor 2-2, că rapidiștii au marcat golul de pe final dintr-un ofsaid clar și că îi este rușine de greșelile făcute de arbitri.

„Nu e fair-play, nu e corect Nici nu-mi vine să cred. Mi-e rușine mie să mă duc, pentru că nu știu ce să le spun în cabină în momentul ăsta. Când e un ofsaid atât de clar, cum să nu ridici? Nu știu unde a arbitrat dânsul. E meseria noastră, poate și noi greșim câteodată. Dar e clar ca lumina zilei. Cum să nu indici ofsaid? Nu-mi explic. Cum poți să judeci așa pe invers o fază care este decisivă? Am mai spus, VAR-ul e sfânt Acum noi mai aveam două puncte. Cine plătește pentru greșelile astea flagrante? Mi-e rușine, vin din respect pentru dumneavoastră. Imi vine să plec de unul singur, să merg o noapte întreagă. Nu se poate așa ceva. Vrem puțin respect pentru munca pe care o facem. Mi-e rușine! Nu e posibil să ni se ia din munca noastră. Poate dacă nu sunt greșeli ca astea poate ierarhia ar fi alta. Astăzi am întâlnit o echipă foarte bună, dar pe care am știut să o blocăm. Mi-e rușine de greșelile pe care le fac alte persoane”, a spus Săndoi pentru posturile care transmit Liga 1.
Formația Chindia Târgoviște a remizat, vineri seară, pe
teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a reușit să înscrie două goluri deși avea doi jucători eliminaţi. Partida a fost arbitrată de Andrei Florin Chivulete, ajutat de asistenții Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

EGAL CU SCANDAL Chindia Târgoviște - Rapid București 2-2 (0-0)

Stadion: Ilie Oană (Ploiești)Au marcat: Au marcat: Neguț ’53, Popa ’62 / Ilie ’60, Marzouk ’90Chindia: Căbuz – L. Corbu, Căpușă, P. lacob, Roumpoulakou – Neguț (Martac ’82), M. Dulca, Popadiuc, Matiș (Șerban ’46) – D. Popa (Kocic ’86), D. Florea (Celea ’46).Antrenor: Emil SăndoiFC Rapid: H. Moldovan – Belu-lordache, […]