EMIL SĂNDOI ÎL VREA PE CONSTANTIN BUDESCU

Mihai ROŞOIU
0 0

„Budi” a rezistat doar patru luni la FCSB. A jucat în 11 meciuri, a marcat un gol, a reușit o pasă decisivă, dar prestațiile sale nu l-au mulțumit pe patronul Gigi Becali, care a decis să îi plătească 150.000 de euro și să îi rezilieze contractul.

După ce Budescu a rămas liber de contract, Petrolul și Hermannstadt și-au exprimat intenția de a-l transfera pe mijlocașul ofensiv, însă fotbalistul cu 17 meciuri și cinci goluri la naționala României rămâne o țintă și pentru cluburile din Liga 1.

Emil Săndoi spune că și l-ar dori pe Constantin Budescu la Chindia, însă se arată sceptic în privința șanselor târgoviștenilor de a-l convinge să semneze, mai ales că fotbalistul născut la Urziceni încasa un salariu uriaș la FCSB, 20.000 de euro lunar.

„Eu l-am avut și pe la lotul de tineret, dar credeți că alege Budescu Chindia? Da, mi l-aș dori. Cine nu și-l dorește pe Budescu?!”, a spus Emil Săndoi, pentru PRO TV și www.sport.ro.

De-a lungul carierei, Budescu a mai jucat în România la Petrolul și Astra, iar în străinătate a evoluat pentru Dalian Yifang (China), Al Shabab și Damac (Arabia Saudită).

1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Constantin Budescu, conform Transfermarkt

Dani Coman, nașul lui Budescu, este de părere că acesta ar fi putut da un randament mult mai bun la FCSB, dacă ar fi fost apreciat de conducerea clubului.

„Budescu nu numai că mi-e prieten, e și finul meu. Îmi pare rău că s-a despărțit de FCSB, pentru că a venit cu tot sufletul.

Sunt ferm convins că își va găsi o echipă foarte bună, pentru că jucători ca Budescu sunt rari. Budescu era la fel și în trecut, doar că lui îi trebuie o conjunctură favorabilă.

Trebuie să se simtă apreciat și atunci, da, poate da totul. Putea ajuta FCSB-ul mult mai mult decât a făcut-o, dacă simțea apreciere.

Jucători cu tehnica și viziune, pe care o are el sunt din ce în ce mai rari. Budescu nu e jucător de Liga 2, nu s-ar pune problema ca el să vină la Sibiu, pentru că nu-și permit multe echipe să-l aibă pe Budescu. Eu spun că nu a simțit apreciere la FCSB”, a spus Dani Coman, potrivit Fanatik.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

NICU CROITORU ÎL VREA PE IAMANDACHE LA TIMIȘOARA

Fanii Politehnicii Timișoara nu au primit motive să viseze frumos, în sensul ca echipa să mai urce în clasament foarte multe poziții în primăvară, după reunirea echipei. Sunt aduși și jucători noi, deocamdată fără contracte parafate, între care cei mai cunoscuți sunt Gabriel Plumbuitu (Metaloglobus) sau Alexandru Iamandache (FC Pucioasa). […]