EMIL SĂNDOI: „DIFERENȚA NU A FOST ATÂT DE MARE”

Mihai ROŞOIU
0 0

Chindia Târgoviște a suferit cel mai drastic eșec al sezonului, 0-3 în fața celor de la U Craiova 1948. Gruparea dâmboviļeană a ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.
Trupa lui Emil Săndoi a rămas în inferioritate numerică în finalul primei reprize, după eliminarea lui lacob, la o fază în care oltenii au primit penalty și au deschis scorul prin Bălan, după ce lovitura de pedeapsă s-a repetat. Goluri lui Baeten și Compagno au consfințit cea

mai dură înfrângere a Chindiei din acest sezon.
„îngrijorarea mea nu pornește de acum, ci de la începutul acestui campionat. Am trecut printr-o perioadă grea ĩn care am făcut jocuri bune, dar ușor-ușor au apărut și cartonașele, suspendări. După cartonașele roșii pe care le-am primit, am părea cea mai dură echipă, ceea ce nu este adevărat.
A fost și o doză de neșansă astăzi, dar am trecut printr-o perioadă grea. Am fost obligați să facem improvizații. La meciul de astăzi am avut un singur fundaș central, lacob, pe care l-am pierdut, și a trebuit să jucăm cu Căpușă și Dulca în centrul defensivei.
Nu cred că scorul reflectă ceea ce s-a întâmplat ĩn teren, pentru că am avut și noi ocaziile noastre. Apoi a venit acea fază din minutul 45, care ne-a complicat viața. Mă bucur că mai este o singură etapă, urmează o pauză care ar putea
să ne ajute.
Lucrurile n-au fost ok ĩn ultima perioadă și s-au adunat cam multe. Am ținut neapărat să le aduc aminte (n.r.-jucătorilor) niște aspecte de care nu au ținut cont și ne-au costat.
Nu vreau să mai comentez arbitrajul. Poate a fost acordată cât se poate de corect și poate decizia de a se repeta a fost corectă. Mi se pare că cei de pe banca noastră au reclamat că era un jucător, lacob, care nu ieșise de pe teren”, a spus Emil Săndoi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DAN VASILICĂ: "UNII DINTRE BĂIEȚII MEI NU ȘTIU SĂ SE BUCURE"

FCU Craiova a învins-o în deplasare, scor 3-0, pe Chindia, în etapa #20 a Ligii 1. La finalul partidei, Dan Vasilică, antrenorul interimar al oltenilor, a vorbit despre victoria echipei sale, prima în Liga 1 după o lună jumătate.„S-a văzut că, chiar dacă aveam un avan taj, a intervenit un […]