EMIL SĂNDOI A PRIMIT UN CADOU SUPERB DE ZIUA LUI, DAR A AVUT ȘI NEMULȚUMIRI

Mihai ROŞOIU
1 0

Chindia a câștigat primul meci pe teren propriu după 10 etape, 1-0 cu UTA, însă Emil Săndoi, care a împlinit 57 de ani chiar în ziua meciului, a fost deranjat de un aspect. Antrenorul târgoviștenilor nu a fost de acord cu omologul său de pe banca arădenilor, Ionuț Badea, care a spus că „a existat legea compensării”.

„Am avut și puțin noroc, pentru că am întâlnit o echipă foarte bună. Nu întâmplător probabil că obiectivul lor a fost clasarea în play-off, din câte știu. E o echipă cu mulți jucători de valoare.

Noi am fost disciplinați, am avut noroc la unele faze, iar UTA a avut câteva faze clare. Dar trebuia să mai vină soarele și pe strada noastră, pentru că știți câte ghinioane am avut, câte greșeli s-au făcut împotriva noastră. Nu! Ca să fie o lege a compensării, trebuie să se mai greșească de vreo 10 ori în favoarea noastră. Nu știu dacă a fost penalty, eram departe”, a spus Emil Săndoi, deranjat că Ionuț Badea a declarat că „legea compensației” i-a ajutat pe târgovișteni să câștige.

În etapa viitoare, Chindia va întâlni Gaz Metan Mediaș, însă e posibil ca ardelenii să se retragă din campionat până la acea dată.

„Nu știu ce se întâmplă dacă se retrage Mediaș, se dau toate meciurile de până acum cu 3-0? Păcat că se întâmplă așa ceva. Eu cred că sunt echipe care au susținere financiare și care și-au făcut lot bun și în Liga 2, dar păcat că se întâmplă pentru că probabil nu s-a gestionat bine situația în campionatele trecute.

Când te întinzi mai mult decât ți-e plapuma, riști să ai probleme. Și eu mi-aș fi dorit la Chindia să fi păstrați toți jucătorii de sezonul trecut, cu care ne-am bătut la play-off. Campionatul ăsta e mai puternic. Probabil că nu ne-am fi bătut la play-off, dar probabil am fi avut mai multe puncte.

Conducere a stabilit o strategie, probabil nu avem resurse financiare ca să aducem mai mulți jucători ca să avem concurență pe posturi și trebuie să ne descurcăm cu ce avem.

Dar nu trebuie să se procedeze de maniera în care s-a procedat la alte cluburi care au intrat în colaps”, a spus Săndoi.

După victoria cu UTA, Chindia a ajuns pe locul 11. Daniel Florea a adus succesul târgoviștenilor, dintr-un penalty pe care portarul l-a apărat în primă fază. Astfel, târgoviștenii pot merge acum să-l sărbărorească pe antrenorul care a împlinit 57 de ani chiar în ziua meciului.

„De ziua mea, gândurile mele sunt către meciul următor. Mâine, după antrenament, o să invit băieții la o masă, dar nu să sărbătorim, ci să stăm împreună. Sărbătorim după play-off”, a explicat Săndoi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

EROUL CHINDIEI ARE PROBLEME DE SĂNĂTATE

Daniel Florea (33 de ani), căpitanul Chindiei Târgovişte, a vorbit după victoria cu UTA (1-0) şi a dezvăluit problemele de sănătate cu care se confruntă. Atacantul a spus că are ameţeli şi momente când nu are echilibru, iar în timpul meciului cu UTA s-a oprit de teamă să nu i […]