ELIMINARE LA WIMBLEDON PENTRU SORANA

Mihai ROŞOIU
0 0

Sorana Cîrstea (45 WTA, 31 de ani a fost eliminată în turul al treilea de la Wimbledon, sâmbătă după-ami-ază, de britanica de origine română Emma Răducanu
(18 ani, 338 WTA), scor 3-6, 5-7.
Jucătoarea de origine română a etalat un tenis variat, prin care a surprins-o de foarte multe ori pe eleva lui Adrian Cruciat. Deşi s-a aflat într-o formă excelentă, Sori a avut momente în care s-a lovit de o ripostă de jucătoare de top din partea britanicei nascută în Toronto.

Încurajată de cei 2.000 de spectatori prezenţi pe Terenul 1, Emma Răducanu, sportivă antrenată de Nigel Sears, s-a automotivat după fiecare punct câştigat şi a arătat un psihic de fier în actul secund, când Sorana (45 WTA) părea că deţine controlul.
Prin ce a arătat azi Emma Răducanu confirmă spusele experţilor din tenisul britanic, care suţineau după victoria din turul al doilea, cu Marketa Von-drousova, că puştoaica de 18 ani va deveni noua jucătoare de top a ţării.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA ARE…URMAŞE!

Puţini sunt cei care ştiu că după ce a devenit una dintre cele mai importante sportive din circuitul WTA, Sorana Cîrstea împreună cu familia sa au înfiinţat un club de tenis, care începe să scoate la iveală tninere talente pentru tenisul local.Tenis Club Sorana este un club târ-goviştean, micii jucători […]