Elevii nu mai dau teze la sfârşitul semestrului al doilea

Tezele sunt suspendate şi în semestrul al doilea. Elevii nu mai dau teze la sfârşitul semestrului al doilea, astfel mediile la toate disciplinele se obţin prin rotunjirea mediei aritmetice a notelor la cel mai apropiat întreg. Anunţul a fost făcut de ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, care a spus că tezele pentru anul şcolar 2020 – 2021 sunt suspendate.
„Pentru anul şcolar 2020-2021 sunt suspendate #tezele (lucrările scrise semestriale), conform OM 5977/2020. În consecinţă, la finalul semestrului al doilea, mediile pentru toate disciplinele se obţin prin rotunjirea mediei aritmetice a notelor la cel mai apropiat întreg. Având în vedere că la acest moment aproape un milion de elevi participă la toate activităţile didactice în sistem #online şi atât timp cât sistemul de învăţământ din România nu dispune de platforme de evaluare şi examinare dedicate şi securizate, #relevanţa tezelor este mai mult decât discutabilă”, a precizat ministrul, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ACŢIUNEA'' SEATBELT''

Timp de o săptămână, Direcţia Rutieră a organizat, la nivel naţional, acţiunea „Seatbelt”, pentru verificarea folosirii centurilor sau dispozitivelor de siguranţă omologate.Aceasta se înscrie în Programul Operaţiunilor Europene 2021 al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (ROADPOL) şi s-a desfăşurat simultan pe teritoriul tuturor statelor membre ale Uniunii Europene.În perioada de […]