EGAL FATAL! Antrenorul echipei Delta Tulcea a fost demis după meciul cu Chindia

Mihai ROŞOIU

chindiaDelta Tulcea a rămas fără antrenor după me-ciul cu Chindia Târgovişte. Încheiată la egalitate partida de sâmbătă nu părea să fie ultima pentru Mihai Ciobanu, care, după sfârşitul jocului, anunţa că: „Trebuie să mergem înainte. Am făcut un meci bun şi păstrăm în continuare şanse de a promova în prima ligă. Obiectivele noastre rămân aceleaşi ca şi până acum, chiar dacă nu am izbutit să câştigăm la Târgovişte. Încercăm să ne clasăm pe unul dintre primele două locuri ale ierarhiei din seria întâi.”
Delta rămâne în cursa pentru promovare, dar nu cu Mihai Ciobanu, care a fost demis la începutul acestei săptămâni de la formatja din Tulcea: „Nu mi-am dat demisia pentru că asta ar fi însemnat să recunosc faptul că nu mi-am făcut bine treaba. Mi-am încheiat mandatul de la Delta, de comun acord cu conducerea, cu satisfacţia muncii bine făcute. Nici nu am fost demis, să nu se înţeleagă greşit, iar la Tulcea, probabil după două mandate scurte, al treilea ar fi de prisos”, a declarat Mihai Ciobanu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 4-a: Etapa a 24-a Scorul etapei la Moreni

Oaspeţii au câştigat un singur meci. Performera este Comerţul Brezoaele care a învins, cu 3-2, pe Petrolul Valea Mare. Acest scor s-a mai înregistrat în alte două partide, în care au câştigat gazdele, A.S. Doiceşti cu PAS Pucioasa şi Atletic Fieni cu Voinţa Pietroşiţa. Bradul Moroeni a învins la limită, […]