EGAL CU SCANDAL Chindia Târgoviște – Rapid București 2-2 (0-0)

Mihai ROŞOIU
0 0

Stadion: Ilie Oană (Ploiești)
Au marcat: Au marcat: Neguț ’53, Popa ’62 / Ilie ’60, Marzouk ’90
Chindia: Căbuz – L. Corbu, Căpușă, P. lacob, Roumpoulakou – Neguț (Martac ’82), M. Dulca, Popadiuc, Matiș (Șerban ’46) – D. Popa (Kocic ’86), D. Florea (Celea ’46).
Antrenor: Emil Săndoi
FC Rapid: H. Moldovan – Belu-lordache, Săpunaru, D. Grigore, Dandea (Marzouk ’46), J. Morais – Sefer, Crepulja (Hlistei ’79), Alami (Ilie ’39) – Stahl (Moise ’46), A. Bălan. Antrenor: Mihai Iosif
Cartonașe galbene: Căpușă ’40, ’45+2, Neguț ’75 / Crepulja ’41, Moise ’80 Cartonașe roșii: Corbu ’33, Căpușă ’45+2 Arbitri: Andrei Florin Chivulete – Mircea Mihail Grigoriu, Sebastian Eugen Gheorghe – Radu Petrescu
Observator: Marian Salomir.
Meci incredibil la Ploiești, în etapa a 16-a. Chindia i-a condus pe rapidiști cu 1-0, cu un om eliminat din minutul 32, iar apoi i-a mai condus o dată cu 2-1, cu al doilea jucător eliminat din minutul 45+2, însă Rapidul a egalat în minutul 89, din offside.

fost de nerecunoscut cel puțin în prima repriză, când Chindia a început cu cinci atacuri periculoase în primele 21 de minute. A urmat un cartonaș roșu direct primit de Cor-bu, fază la care Rapid a cerut penalty, însă arbitrul a dat lovitură liberă de pe linia careului.
Însă ultima fază din prelungirile primei reprize a adus a doua eliminare în tabăra târ-goviștenilor, când Căpușă a ajuns mai devreme la vestiare. Rapidul a început partea a doua cu o ocazie bună, însă cei care au înscris au fost, surpinzător, târgoviștenii, prin Neguț, care a făcut o cursă superbă, de 60 de metri.
Peste 7 minute, Rareș Ilie a egalat, însă după alte două minute, Chindia a făcut 2-1. Portarul Chindiei a avut două parade superbe, una în fața lui Romario Moise și alta la șutul lui Rareș Ilie.
Finalul a fost unul incredibil. După o ocazie a giuleștenilor, din minutul 86, a urmat golul egalizator, reușit de Marzouk, din offside. Chindia – Rapid s-a terminat 2-2, după un meci incredibil.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MARCO DULCA, DISCURS MANIFEST DUPĂ REMIZA CHINDIEI CU RAPID

Chindia și Rapid au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 16 din Liga 1, după un meci plin de evenimente. Gazdele au jucat în 9 oameni din finalul primei reprize, dar giuleștenii nu au reușit să învingă.În minutul 89, Marzouk a marcat pentru Rapid și a făcut 2-2. Morais […]