Efectivul salariaţilor a rămas constant

Efectivul salariaţilor din judeţul Dâmboviţa la sfârşitul lunii noiembrie 2017 a fost de 79088 persoane, aproximativ la acelaşi nivel înregistrat în luna octombrie 2017, dar în creştere cu 1,5% faţă de luna noiembrie 2016. Aceştia au realizat un câştig salarial mediu nominal brut pe judeţ de 2742 lei, cu 0,7% mai mare decât în luna octombrie 2017.
Câştigul salarial mediu nominal net a fost de 1970 lei, creşterea fiind tot cu 0,7% faţă de luna precedentă. Valorile cele mai mari ale câştigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în servicii (2026 lei), iar cele mai mici în industrie şi construcţii (1894 lei) şi în agricultură, silvicultură şi pescuit (1865 lei).
lndicele câştigului salarial real, calculate ca raport între câştigul salarial şi indicele preţurilor de consum a fost de 100,0% pentru luna noiembrie faţă de luna octombrie, ceea ce înseamnă că a rămas constant puterea de cumpărare. Câştigurile salariale în Dâmboviţa sunt cu peste 20 % sub mediile pe ţară.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liberalul Teodor Bâte susţine că Programul pentru tomate n-a dat rezultate în 2017

Preşedintele Organizaţiei Oamenilor de Afaceri din PNL Dâmboviţa, Teodor Bâte, a criticat activitatea Ministerului Agriculturii, pornind de la „deficitul de 821 milioane de euro înregistrat anul trecut, în comerţul internaţional cu produse agroalimentare. MADR se lăuda cu o creştere cu 5% a exporturilor dar nu a mai spus că importurile […]