EDUCAȚIE FINANCIARĂ PENTRU FOTBALIȘTI

Date:

Federația Română de Fotbal (FRF) și Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) au semnat astăzi un protocol de colaborare  cu obiectivul comun de a facilita accesul la educație financiară pentru cât mai mulți jucători de fotbal, dar și pentru toți cei care sunt implicați în acest fenomen.
Începând cu anul 2024, principalele acțiuni comune ale celor două instituții vor viza:

promovarea și derularea de proiecte și programe educaționale comune, precum și de acțiuni cu scopuri educative, în vederea creșterii nivelului de educație financiară în rândurile jucătorilor de fotbal, începând de la copii, juniori și seniori;
organizarea în parteneriat de evenimente educaționale (workshopuri,  seminare, campanii publice, simpozioane, conferinţe, mese rotunde etc);
desfășurarea de evenimente publice pentru promovarea valorilor comune și a rezultatelor activităților desfășurate în parteneriat.
În cadrul parteneriatului dintre FRF și ASF, loturile naționale de juniori și seniori vor avea acces în lunile următoare la sesiuni de educație financiară și management al investițiilor. Totodată, cele două instituții își propun să găsească soluții la problemele cu care se confruntă jucătorii în activitate aflați la final de carieră.

Pentru a marca debutul acestui parteneriat, echipa ASF a susținut astăzi o sesiune de informare despre educație financiară, intitulată „Despre bani la firul ierbii”, dedicată staff-ului FRF, în contextul celui de-al doilea Innovation Day organizat de Federația Română de Fotbal în 2024.

Autoritatea de Supraveghere Financiară este autoritatea naţională, înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobată prin Legea 113/2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital. A.S.F. contribuie la consolidarea cadrului integrat de funcţionare a celor trei sectoare, care însumează peste 10 milioane de participanţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...