Editorial. CHINDIA, STÂNĂ FĂRĂ BACI

Mihai ROŞOIU
0 0

Chindia TargovisteAu mai rămas 9 zile până la reluarea campionatului în Liga a ll-a şi singura echipă dâm-boviţeană prezentă în acest eşalon stă pe un butoi cu pulbere. În locul informaţiilor legate strict despre pregătirea echipei, interviuri cu antrenori sau jucători, apar materiale de presă în care protagonişti sunt contabila clubului, preşedintele, ofiţerul de presă, delegatul ş.a.m.d. Ce-i drept, ştirile sunt interesante tocmai pentru că reprezintă ceva neobişnuit pentru cititori, dar uşurinţa cu care subiectele se scurg din birourile din strada Justiţiei este îngrijorătoare. Niciodată până acum Chindia n-a fost atât de „transparentă”, iar de afară, un asemenea club pare a fi un sat fără câini. Aproape toţi angajaţii ies în presă cu declaraţii, care n-au nicio legătură cu funcţiile pe care le deţin la echipă. Spre exemplu, contabila dă din casă şi-l transformă pe marele Gică într-un mic Gigi, care le dictează antrenorilor echipa prin telefon şi îşi propulsează în primul „11” toţi protejaţii. Dincolo de toate jignirile, criticile şi umilinţele de care a avut parte de când s-a înhămat la proiectul fotbalistic de la Târgovişte, nota informativă scrisă de contabila Chindiei îi strică total imaginea omului, care în urmă cu mulţi ani îi cucerea pe suporterii Barcelonei cu un discurs susţinut în limba catalană după un succes al grupării blau-grana. În încercarea sa de a face ca tensiunile să fie aplanate, iar lucrurile să intre pe un făgaş normal, contabila clubului dâmboviţean a făcut o greşeală impardonabilă. Chit că vorbele i-au fost dictate de un om cu putere din club, eroarea este uriaşă, iar cuvintele înşiruite pe o foaie de hârtie vor atârna ca nişte tinichele de imaginea pe care a avut-o Gică Popescu.
Exemplele pot continua, pentru că, în această iarnă, multe s-au spus despre Chindia. Documente importante au fost livrate presei de către indivizi a căror singură preocupare este să se împrietenească cu toată lumea pentru a-şi conserva poziţiile pe care le deţin în club. Într-o perioadă în care sumele de transfer sau contractele jucătorilor sunt păzite de cluburi mai ceva ca sfintele moaşte, Chindia Târgovişte nu mai are niciun secret pentru nimeni.
Din păcate, Gică Popescu, omul care ar putea restabili ordinea în birourile din strada Justiţiei, tace şi dă senzaţia că toată nebunia nu reprezintă o prioritate pentru el. În aceste condiţii să nu mai mire pe nimeni că acum Chindia pare o stână fără baci!
P.S. În avalanşa de informaţii referitoare la bani, conturi, transferuri etc, singurul care vorbeşte despre fotbal este vicepreşedintele Ciprian Prisăcaru, dar cu o singură persoană nu se poate face performanţă!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TÂRGOVIŞTEANUL ADRIAN BORDEA, VICEPREŞEDINTE AL CSM

Judecătorul Adrian Bordea a fost ales, marţi, vicepreşedinte al CSM, decizia fiind luată cu 16 voturi „pentru” şi o abţinere. Adrian Bordea s-a născut la 10 mai 1955 la Târgovişte, judeţul Dâmboviţa. în 1974 a absolvit Liceul Teoretic „Constantin Carabella” din Târgovişte. între 1975 şi 1979 a studiat la Facultatea […]