Ediţii bibliofile – Mihai Eminescu, expoziţie virtuală de carte din colecţiile Bibliotecii Judeţene „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa

0 0

Astăzi, 15 ianuarie 2021, Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa, în parteneriat cu Arhiepiscopia Târgoviştei, organizează un amplu program dedicat Zilei Culturii Naţionale. Credinţa şi cultura în epoca post-adevăr, este o conferinţă susţinută de Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Patriarhiei Române.
Ediţii bibliofile – Mihai Eminescu, expoziţie virtuală de carte din colecţiile Bibliotecii Judeţene. Memoria discului: lirica eminesciană în interpretări celebre, audiţii din colecţiile Secţiei de Artă.
Vă informăm că toate evenimentele se vor desfăşura online. Festivitatea de deschidere va avea loc vineri, 15 ianuarie 2021, începând cu orele 11.00, pe platforma ZOOM.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Puterea exemplului: Preşedintele Crucii Roşii Dâmboviţa, Părintele Vicar lonuţ Ghibanu, s-a vaccinat împotriva COVID-19

Tot mai multe personalităţi publice, oameni care se bucură de notorietate şi respect din partea comunităţii, aleg să se vaccineze împotriva noului coron-avirus, fără să facă din asta un secret. Şi nu este rău deloc, dimpotrivă! Sunt exemple de urmat pentru ceilalţi iar gestul lor are un rol important în […]