ECHIPELE ROMÂNEŞTI ŞI-AU AFLAT ADVERSARELE ÎN EUROCUP WOMEN BASKETBALL

0 0

Rezultat surprinzător în FIBA EuroCup Women, după tragerea la sorţi a grupelor competiţiei continentale feminine: trei „acvile” se vor duela între ele în grupa E!
Astfel, Sonia Ursu va evolua pentru noua ei echipă, Sleza Wroclaw (Polonia) împotriva Gabrielei Marginean -proaspăt anunţată la AGU Spor (Turcia) -şi a Claudiei Pop, sportiva care va evolua în sezonul viitor tot în Turcia, la Istanbul Universitesi. Pe lângă cele trei echipe, grupa E va fi completată de o a patra formaţie, venită din calificări.
în ce priveşte ţara noastră, ea va fi reprezentată la nivel de club de către ACS Sepsi Sf. Gheorghe, campioana ultimei ediţii a LNBF. Gruparea covas-neană va evolua în grupa D din EuroCup, alături de polonezii de la Energy Torun, de semifinalista ediţiei precedente, Hatay BB (Turcia), şi de o echipă care va pierde primul tur de calificare din EuroLeague Women.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Activitatea administraţiei din Voineşti pe anul 2016 a fost una laborioasă şi cu rezultate pe măsură

Autorităţile din comuna dâmboviţeană Voineşti şi-au făcut public raportul de activitate pe anul 2016. Potrivit datelor prezentate, activitatea este una destul de laborioasă şi cu rezultate deosebite. ACTIVITATE JURIDICĂ, LEGALITATEA DOCUMENTELOR, CONTENCIOS ADMINISTRATIV Activitatea este desfăşurată de secretarul comunei Voineşti şi constă în: 1. Întocmeşte dosarele, formulează acţiuni, întâmpinări, concluzii, […]