Echipele dâmboviţene din Liga a lll-a ar putea rămâne fără o adversară SE RETRAGE A.C.S. ŞIRINEASA?

Mihai ROŞOIU

Partida disputată vineri, în etapa a 15-a a Seriei a 3-a din Liga a 3-a, A.C.S. Şirineasa – F.C. Voluntari II, 2-6, a început cu 12 minute întârziere. Jucătorii formaţiei ACS Şirineasa au protestat în acest mod pentru restanţele financiare, aceştia încasând în acest sezon un singur salariu, pe luna august. În plus, jucătorii vâlceni au evoluat în disputa cu Voluntari II şi cu o banderolă albă pe braţ. Protestul echipei lui Gabi Mangalagiu a continuat şi pe teren, unde evoluţia jucătorilor a fost una jenantă, iar scorul final, 6-2 pentru oaspeţi, este unul grăitor, scrie liga2.ro.
Situaţia financiară a echipei A.C.S. Şirineasa pare la acest moment una disperată. Deşi este acţionar majoritar la club, Consiliul Local Şirineasa nu a virat niciun leu de la promovarea echipei, cu toate că primarul din localitate a venit în fiecare săptămână să le promită jucătorilor că va rezolva problema financiară. Potrivit liga2.ro, singura reprezentantă a judeţului Vâlcea în Liga a 3-a a supravieţuit până acum doar cu banii veniţi de la singurul sponsor, Stema Grup, cel care a investit în vară în modernizarea terenului, a plătit salariile pe august şi cheltuielile aferente organizării jocurilor de pe teren propriu.
În sezonul trecut, A.C.S. Şirineasa a câştigat Superliga Vâlcea, apoi a câştigat „barajul” de promovare, având stabilitate financiară şi un lot solid. Imediat după promovarea în premieră în Liga a 3-a, unul din sponsori, Mirel Vasilichia, a părăsit echipa, mulţi jucători importanţi au plecat şi ei, iar singurele transferuri au fost cele ale unor juniori republicani de la CSM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cristi Bălaşa pentru fcaninoasa.ro "Am arătat că suntem o echipă bună"

Staff-ul tehnic e mulţumit că Aninoasa a terminat turul campionatului cu fruntea sus şi cu o victorie împotriva Stelei II Bucureşti. Antrenorul Cristian Bălaşa şi-a lăudat jucătorii pentru caracterul arătat după succesul cu roş-albaştrii. „O victorie meritată. Pe teren am arătat că noi am fost echipa mai bună raportat la […]