ECHIPELE CSM-ULUI AU ÎNCEPUT PREGĂTIRILE

Mihai ROŞOIU
0 0

csmLuni a fost prima zi de pregătire pentru echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, în vederea abordării sezonului competiţional 2016-2017. 16 jucătoare au fost prezente la reunirea lotului formaţiei târgoviştene, cele mai multe junioare, campioane naţionale la Under 16. Au fost prezente, însă, şi trei baschetbaliste din stagiunea precedentă, cu care CSM a obţinut medalia de bronz în Liga Naţională, respectiv Larisa Toma, Raluca Alecu şi Selena Kirberg. Pe parcursul zilei de marţi se va alătura lotului lui Cătălin Tănase şi Elena Dincă, jucătoare care vine de la CSU Alba Iulia, dar care a obţinut titlul de campioană în 2015 cu CS Municipal. De asemenea, până săptămâna viitoare sunt aşteptate să ajungă la Târgovişte şi patru jucătoare din Statele Unite ale Americii, numele lor urmând să fie făcute publice imediat ce vor semna acordurile cu CSM.
PROGRAM ÎNCĂRCAT
Echipa pregătită de Cătălin Tănase va susţine un cantonament la Centrul Naţional Olimpic de la Poiana Braşov, care se va finaliza în perioada 8-10 septembrie cu un turneu amical sub Tâmpa, unde vor mai participa Olimpia CSU Braşov, CSU Alba Iulia şi CSBT Alexandria. Primul joc oficial este programat pe 15 septembrie, în Cupa României, în deplasare, la CSU Alba Iulia.
REUNIUNE ŞI LA VOLEI
Şi vicecampioana României la volei feminin, echipa CSM Târgovişte a efectuat două antrenamente în Sala Polivalentă. La pregătiri au luat parte şapte jucătoare, dintre care două noutăţi: Ivana Derisilo (Serbia) şi Matea Ikic (Croaţia), alături de Diana Calotă, Alexandra Trică, Bianca Moldovan, Suzana Cebic şi Cati Ghiţă. Pe parcursul acestei săptămâni se vor alătura şi Roxana Ivanof, Ramona Marciu, Alexandra Sobo, Catalina Milagros şi Bernarda Brcic. Prima etapă a noului campionat se va desfăşura pe 15 octombrie!
Sursa: csmtargoviste.ro

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Guvernul Ciolos. pus pe fapte mari: Combaterea sărăciei

România postrevoluţionară continuă să fie un stat European cu mari probleme sociale, economice şi chiar morale. Când spunem morale, nu ne referim neapărat la micii găinari sau la traficanţii de… prostituate, ci la mediul politic care a devenit foarte activ de la 1 ianuarie până în prezent, acesta dovedindu-se extrem […]