ECHIPA TÂRGOVIŞTENILOR TĂNASE Şl VALERIAN IOAN SPULBERĂ TOT

Mihai ROŞOIU
0 0

Echipa naţională a României U18 feminin a susţinut două partide amicale la Oradea în compania reprezentativei simil-iare a Ucrainei. Formaţia condusă de Cătălin Tănase a obţinut două victorii clare, reuşind în fiecare joc să marcheze peste 70 de puncte, informează total-baschet.ro.
Prima partidă, desfăşurată vineri, 7 iulie, a fost controlată categoric de formaţia noastră care avea să se impună cu scorul de 78-26 (13-5, 21-4, 26-11, 186). Irina Părău a fost cea mai bună jucătoare a României în acest meci cu 17 puncte, 2 recuperări şi o pasă decisivă.
Potrivit totalbaschet.ro, Teodora Armanu a contribuit cu 11 puncte, iar Robert Salatioan a terminat cu 10 puncte, 4 recuperări şi 2 pase decisive. În a doua partidă Ucraina a arătat mai bine şi la pauză se afla în avantaj. Echipa României a tranşat însă meciul în sfertul trei când a reuşit un parţial de 27-4. La final România s-a impus cu scorul de 73-53. Irina Părău a fost din nou cea principala remarcată a echipei noastre cu 14 puncte, 6 recuperări şi 3 pase decisive. Maria Ferariu a încheiat jocul cu 11 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive şi 6 intercepţii.
În cele două partide de la Oradea, Cătălin Tănase a folosit toate jucătoarele pe care le-a avut la dispoziţie. România va debuta pe 4 august la Campionatul European Divizia B de la Dublin cu un meci împotriva Elveţiei, informează aceeaşi sursă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA, ÎN VIZITĂ LA MATTEK SANDS

Sorana Cîrstea a fost în vizită la Bethanie Mattek-Sands şi spune că, aşa cum se întâmplă în asemenea situaţii, a fost un moment în care perspectiva s-a schimbat. „Am fost ieri (n.r. – vineri) s-o văd şi era într-o stare cât de OK poţi să fii în momentele acelea. Îmi […]