ECHIPA NAŢIONALA DE VOLEI VA JUCA ÎN LIGA DE ARGINT

Mihai ROŞOIU

Naţionala feminină de volei a României va reveni în 2019 în Liga Europeană. De când nu a mai jucat în această competiţie s-au făcut două divizii. Evident, noi vom începe din cea mai de jos, după ce anul trecut am lipsit.
Naţionala feminină de volei a României va juca în Grupa A a Ligii Europene de Argint 2019. Tricolorele le vor avea ca adversare pe Georgia, Israel şi Cipru.
În Grupa B, care pare mult mai puternică, vor juca Slovenia, Portugalia, Grecia şi Estonia. Această serie e mai tare măcar din simplul motiv că Portugalia şi Grecia sunt calificate matemaric la Campionatul European, în vreme ce Estonia este retrogradată anul acesta din Liga Europeană de Aur.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SUCCES MARE ÎN DERBY-UL BASCHETULUI FEMININ ROMÂNESC FCC ICIM CSM Arad - CSM Târgovişte 61-64 (16 - 19, 8 - 10, 18 - 14, 19 - 21)

Succes de senzaţie obţinut de echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoivşte în penultimul meci oficial din anul 2018. Formaţai dâmboviţeană a reuşit să învingă pe terenul eternei rivale, ICIM Arad, la capătul unei partide de-a dreptul entuziasmante. Jucătoarele Municipalului s-au impus la limită şi au făcut uitată înfrângerea […]