ECHIPA LUI ADI BOGOI, VICTORIE IN AMICALE

Mihai ROŞOIU
0 0

După o primă săptămână de reacomodare la efort, în care a avut programat câte un antrenament pe zi, Pandurii a susţinut, marţi după-amiaza, primul amical al iernii. Pe terenul sintetic din Târgu Jiu, echipa antrenată de Adrian Bogoi a întâlnit ocupanta locului 13 din Seria 4 a Ligii a 3-a, Internaţional Băleşti. Penultima clasată din Liga 2 s-a impus cu 2-0, prin golurile izbutite de Tudoran şi Dănăricu.
„Nu ştiu cât de concludent a fost acest test, e doar primul amical. Vremea e un impediment pentru pregătire, dar aşa e iarna, iar noi încă încercăm să ne facem programul. Ne-am fi dorit o suprafaţă mai bună de joc, dar aşa este cam peste tot în România acum, în plină iarnă. Pe noi ne interesează să acumulăm şi să încercăm să formăm o echipă mai bună. Pe măsură ce va trece timpul şi vom desfăşura şi alte amicale, concomitent cu pregătirea centralizată, sperăm să punem la punct şi partea tactică, dar şi să integrăm jucătorii nou -veniţi, astfel încât să fim gata la reluarea campionatului”, a declarat, pentru gorj-domino.ro, antrenorul Adrian Bogoi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DECIZII DE ULTIMA ORA ALE CONSILIULUI DIRECTOR AL FEDERAŢIEI DE BASCHET

Şedinta Consiliului Director al Federaţiei Române de Baschet, convocată pentru data de 22.01.2018, s-a desfăşurat in Bucureşti cu prezenţa a 14 membrii ai Consiliului Director iar juristul FRB, Doru Toma, a participat în calitate de invitat. în cadrul şedintei Consiliului Director din data de 22.01.2018 au fost aprobate şi consemnate […]