ECHIPA ETAPEI DIN SUPERLIGĂ NU CUPRINDE JUCĂTORI AI CHINDIEI

Date:

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 29-a:

PORTAR

Karlo Letica (FC Hermannstadt / 26 de ani) – A fost în zi mare! A apărat șase şuturi, printre care un penalty.

FUNDAŞI

Dorinel Oancea (U Cluj / 25 de ani) – A dominat flancul drept. A reuşit 10 recuperări, dintre care patru în jumătatea adversă.

Lorenzo Paramatti (FC U Craiova 1948 / 28 de ani) – S-a descurcat excelent în centrul defensivei. Memorabilă intervenţia din repriza secundă, când a scos balonul de pe linia porţii.

Erico da Silva (UTA / 33 de ani) – Revenit printre titulari, s-a achitat excelent de sarcile trasate de antrenor. A câştigat 13 dintre cele 15 dueluri aeriene în care a fost implicat.

Alexandru Chipciu (U Cluj / 33 de ani) – Și-a pus, din nou, toată experienţa în slujba echipei. Utilizat în banda stângă, a evoluat fără greşeală.

MIJLOCAŞ

Silviu Balaure (FC Hermannstadt / 27 de ani) – A marcat golul care le-a adus sibienilor o victorie mare, prima din 2023.

Martin Remacle (U Cluj / 25 de ani) – U Cluj a arătat fantastic în duelul cu Farul, iar Martin Remacle, autor al unui gol, a fost jucătorul din teren cu cel mai bun index Instat (270).

Cornelis Ubbink (UTA / 29 de ani) – A făcut una dintre cele mai bune partide din acest sezon. S-a evidenţiat şi printr-un gol marcat.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 26 de ani) – Continuă forma bună din acest an, în care a înscris șase goluri foarte importante în lupta Universităţii Craiova pentru atingerea obiectivului.

ATACANŢI

Bogdan Rusu (CS Mioveni / 32 de ani) – Revenit în iarnă la Mioveni, a marcat un gol frumos, al șaselea din acest sezon pentru argeşeni.

Rangelo Janga (CFR Cluj / 30 de ani) – A înscris pentru a șaptea oară în campionatul curent, fiind cel mai bun marcator din lotul CFR-ului.

ANTRENORUL ETAPEI

Marius Măldărășanu (FC Hermannstadt / 47 de ani) – A pregătit excelent duelul cu echipa în tricoul căreia a cunoscut gloria, reuşind o victorie formidabilă în Giuleşti, în faţa publicului pentru care a rămas un simbol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...