ECHIPA DIN GALAŢI NU VA MAI JUCA ÎN VIITOAREA EDIŢIE A DIVIZIEI A1 DE VOLEI FEMININ

Mihai ROŞOIU

Din păcate zvonurile au devenit realitate în cazul formaţiei feminine de volei din Galaţi. Din cauza retragerii sponsorului principal şi al fondurilor insuficiente asigurate de Primărie, CSU Galaţi, fosta Belor Galaţi, s-a retras din Divizia A1, acolo unde CSM Târgovişte deţine titlul naţional. Formaţia se va înscrie în sezonul viitor în liga seundă.
Anunţul oficial al retragerii formaţiei a fost făcut sâmbătă, pe pagina oficială de Facebook a CSU Galaţi, printr-un comunicat de presă. În vedeţi mai jos în forma în care a fost publicat, cu rugămintea de a înlocui „datorită” cu „din cauza”:
„CSU GALAŢI informează iubitorii sportului gălăţean: Datorită faptului că finanţarea venită din partea Primăriei Municipiului Galaţi şi Consiliului Local pentru echipa de volei a clubului nostru a fost făcută ca şi în anii precedenţi nereal-ist, alocarea banilor publici pentru sport fiind realizată pe bază de criterii care nu au nicio legătură cu performanţele realizate de echipele finanţate.
Datorită faptului că sponsorul principal, firma BELOR şi-a retras sprijinul financiar, CSU GALAŢI nu are posibilitatea de a menţine această echipă de tradiţie a oraşului nostru în Divizia A1, şi va continua activitatea în Divizia A2. Mulţumim pentru înţelegere”.
În sezonul recent încheiat, Belor Galaţi a terminat pe locul 9, deşi echipa avea în lot multe jucătoare aduse din străinătate.
Astfel, în acest moment Divizia A1 la volei feminin are 11 formaţii, dar este de aşteptat ca Federaţia Română de Volei să trimită invitaţii unor divizionare secunde, în speranţa de a completa ţintarul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lumea, condusa de bolnavi (23)

Pierre Accoceşi dr. Pierre Rentchnick_Dacă Joe Kennedy s-a ferit să-şi influenţeze copiii, în schimb Rose, mama, nu a precupeţit nimic în a-şi influenţa progeniturile, fiind o femeie puternică ce nu tolera să-i treacă cineva prin faţă. De altfel, toţi care au cunoscut-o, au fost de acord că es a fost […]