E BINE! Sorana Cîrstea a ajuns în turul al doilea al competiţiei WTA disputate la Toronto

Mihai ROŞOIU

soranaSorana Cîrstea s-a calificat, luni seară, în turul doi al probei de simplu feminin, din cadrul turneului WTA Masters de la Toronto, dotat cu premii în valoare de 2,369,000 dolari canadieni.
Sorana Cîrstea, locul 27 WTA, s-a impus, luni, în primul tur, în faţa ucrainiencei Olga Savchuk, în două seturi, scor 6-2, 6-3.
Românca s-a impus în faţa ucrainiencei într-o oră şi 18 minute de joc, în setul doi Cîrstea reuşind să revină de la scorul de 2-3, la 6-3.
În turul doi, Sorana Cîrstea va juca cu Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 9 la turneul din Toronto. Sorana şi Caroline au avut până acum cinci meciuri directe, două victorii sunt trecute în dreptul româncei. Sorana a fost învinsă în 2013 de Wozniacki la turneul de la Doha.
Pentru calificarea în turul doi, Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec în valoare de 12.200 de dolari şi 70 puncte
WTA.
În primul tur la Toronto este calificată şi Alexandra Dulgheru, care a ajuns pe tabloul principal al mastersului canadian după ce a trecut de calificări.
În primul tur, mâine, Alexandra Dulgheru va juca cu slovaca Magdalena Rybarikova, locul 42 WTA. Dulgheru se întâlneşte mâine, pe terenul de joc, pentru a cincea oară cu slovaca. Până acum scorul victoriilor este egal, 2-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MULTE ECHIPE "SATELIT" ÎN CAMPIONATUL JUDEŢEAN

În actuala ediţie, tot mai multe cluburi au solicitat să-şi înscrie în campionat cel puţin două echipe, motivând că au un număr mare de jucători, fiecare dorind să evolueze săptămânal, în echipa locală. Cu „satelit” găsim pe GAZ METAN FINTA, VOINŢA PERŞINARI, VOINŢA PIETROŞIŢA, AVICOLA TARTĂŞEŞTI, F.C.M. TÂRGOVIŞTE, URBAN TITU, […]