E bătut în cuie! F.C. MUNICIPAL SE REUNEŞTE PE 15 IULIE!

Mihai ROŞOIU

fcmJucătorii divizionarei C dâmboviţene, F.C. Municipal Târgovişte, vor începe pregătirile pentru noul sezon peste 6 zile. Luni, 15 iulie, la ora 17:00, este programată prima întâlnire din această vară, în incinta bazei proprii. Fotbaliştii dâmboviţeni vor afla şi programul pe care îl vor urma în perioada premergătoare startului de campionat, dar şi obiectivele fixate de conducere pentru viitoarea stagiune.
Până la data de 15 iulie, conducerea administrativă speră ca oficialii federali să anunţe, în mod oficial, data startului de sezon şi seria din care F.C. Municipal va face parte. Culmea este că, după ultima şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, şefii de la Casa Fotbalului n-au luat nicio decizie referitoare la modul de desfăşurare a campionatului viitor.
În aceste condiţii, gruparea patronată de Ghiorghi Zotic nu se va grăbi să-şi fixeze foarte multe jocuri amicale în prima parte a campionatului, pentru a evita astfel întâlniri cu echipe care ar putea fi adversarele oficiale ale Municipalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SCRISOARE DESCHISĂ

În urmă cu 2 ani m-am întâlnit cu o cunoştinţă mai veche, pe care nu o mai văzusem de ani mulţi. Revederea a fost scurtă şi concretă. M-a rugat dacă pot să o ajut să reintre în circuitul fotbalistic, deoarece este pensionar şi ar dori să antreneze la orice nivel. […]