DURERE FĂRĂ MARGINI Alexandra Pârşe, iubita împuşcată de poliţistul care s-a sinucis, a murit la Spitalul Floreasca

0 0

Alexandra PârşeFamilia Pârşe este dărâmată şi numai ea ştie ce se petrece acum în sufletul ei. Şi-a pierdut şi fiica cea mică, pe Elena Alexandra, 23 de ani, care a fost împuşcată în cap de iubitul ei, poliţistul care apoi s-a sinucis. Elena Alexandra Pârşe a fost găsită duminică dimineaţă împuşcată în cap, zbătându-se între viaţă şi moarte, chiar în maşina personală a iubitului ei, care era decedat. În momentul în care au fost găsiţi, Elena Pârşe încă mai trăia, fiind transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi, ulterior, la Spitalul Floreasca din capitală, unde s-a luptat cu moartea până luni seară, când a decedat. Iubitul Elenei, poliţistul Marius Cârstea, era decedat în momentul în care medicii au ajuns la faţa locului. Elena Pârşe, în vârstă de 23 de ani, intrase în moarte cerebrală şi doar un miracol o mai putea salva. Medicii de la Spitalul Floreasca au încercat să o readucă la viaţă, însă trupul tinerei împuşcate în cap de iubitul poliţist a cedat, fata intrând deja în moarte cerebrală după ce fusese dusă de la Târgovişte la Spitalul Floreasca în comă profundă. Medicii au depus eforturi supraomeneşti pentru a o face pe Elena să-şi revină, în zadar însă.
Durere fără margini! La numai trei ani după ce şi-a dus fiul în vârstă de 23 de ani la groapă, regretatul fotbalist Marian Pârşe de la Petrolul Ploieşti, mort în anul 2010, care a pierdut meciul cu cancerul, familia Pârşe este obligată să refacă drumul, în spatele dricului care-i va purta de această dată fiica tot în vârstă de 23 de ani. Elena a lucrat o vreme în cadrul PrimărieiPolitist mort Vlădeni. Elena Alexandra Pârşe va fi înmormântată în comuna natală Vlădeni, judeţul Dâmboviţa, alături de fratele său, pe care s-a dus să îl întâlnească în lumea de apoi.
Alexandra Pârşe, împuşcată în cap de iubitul ei poliţist, a salvat trei vieţi
Tânăra de 23 de ani din Dâmboviţa, împuşcată în cap de iubitul ei poliţist, care a murit luni seară, a salvat trei vieţi, familia acceptând ca fetei să i se preleveze ficatul şi rinichii, care au fost transplantaţi, procedura fiind realizată la Institutul Clinic Fundeni. Ficatul a ajuns la o femeie cu o suferinţă polichistică şi care suferise şi un transplant renal, acesta fiind cel de-al 22-lea transplant hepatic din acest an. De la începutul anului şi până în prezent, la cele două centre de transplant renal au fost efectuate în jur de 60 de transplanturi renale. Un poliţist de 30 de ani din judeţul Dâmboviţa şi-a împuşcat iubita, apoi s-a sinucis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea I.L. Caragiale. Tânăra a fost dusă, în stare gravă, la Spitalul Judeţean Târgovişte, iar medicii de aici au luat decizia de a o transporta la Spitalul Floreasca din Capitală, unde, luni seară, fata a decedat, cu toate eforturile medicilor, prognosticul doctorilor fiind rezervat de la început.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La control, salubrizarea cursurilor de apă

Prefectul judeţului Dâmboviţa, Victor Sanda, a numit o comisie pentru verificarea respectării prevederilor Legii Apelor, ce are în componenţă consilieri ai Instituţiei Prefectului judeţului Dâmboviţa, ingineri din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor, inspectori ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa şi reprezentanţi ai Comisariatului judeţean Dâmboviţa al Gărzii Naţionale […]