După reabilitare şi extindere, Şcoala „Matei Basarab” va fi printre cele mai moderne din ţară

0 0

La Şcoala Gimnazială „Matei Basarab” a început cel mai mare proiect de extindere, modernizare şi dotare a infrastructurii educaţionale preuniversitare din Târgovişte.
Proiectul, a precizat primarul Cristian Stan cu prilejul vizitei în teren, are o valoare de 22 de milioane de lei şi este finanţat din fonduri europene alocate prin Axa X a Programului Operaţional Regional 2014-2020. Edilul şi-a exprimat convingerea că va fi una dintre cele mai moderne şcoli din ţară, dotată cu sală de sport, sală de festivităţi, laboratoare moderne, bine utilate. Pe parcursul lucrărilor, elevii Şcolii „Matei Basarab” au fost relo-caţi la Şcoala nr. XI şi la Liceul nr. 6, intenţia autorităţilor fiind aceea ca proiectul să fie finalizat până la sfârşitul anului şcolar viitor.
Pe şantier a fost şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, care a declarat: „Cunosc ceea ce conducerea primăriei municipiului Târgovişte a gândit în legătură cu acest proiect, încă de la stadiul de idee. Îmbucurător pentru noi este faptul că atât proiectarea, cât şi execuţia lucrărilor vor fi făcute de către firme din judeţul Dâmboviţa. Aşa cum a spus şi domnul Cristian Stan, afirm şi eu că, la finalizarea lucrărilor, şcoala numărul 13 va fi cea mai modernă şcoală din Regiunea Sud Muntenia şi una dintre cele mai moderne din România; este un concept nou, inovator.”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Trafic auto cu restricţii pe Strada Mihai Bravu

Întrucât încep lucrările de modernizare pe Strada Mihai Bravu, intră în vigoare şi restricţii în ce priveşte traficul auto. Într-o primă etapă se va interveni pentru înlocuirea reţelei de gaze naturale şi, după circa 30 de zile, se va trece la amenajarea trotuoarelor şi a căii de rulare. Legat de […]