După episodul FCSB, VIOREL MOLDOVAN SE AUTOPROPUNE ŞI LA NAŢIONALĂ

Mihai ROŞOIU
0 0

Viorel Moldovan (47 de ani) a anunţat că este gata să revină la echipa naţională şi să devină selecţioner.
„De dacii liberi aţi auzit? Au fost nişte triburi care făceau parte din dacii liberi, printre care şi costobocii. Eu vin din Nord, sunt costoboc. Costobocii erau consideraţi spaima împăratului Marcus Aurelius. Să fiu selecţioner este exact ca şi cum m-aş duce la luptă. Mi-aş îmbrăţişa soţia, copiii, aş pune şaua pe cal, aş lua arma şi m-aş duce la luptă! Abia aştept momentul acesta. Rămâne de văzut când va veni.
Nu contează dacă sunt pe listă. Mai devreme sau mai târziu va veni momentul acela. Acum trebuie să fac treabă foarte bună la Chindia, iar echipa să joace. Am prestat un fotbal de calitate, incisiv. Eu am nevoie de o echipă nervoasă, cu nervi. Trebuie să avem „flacără” şi să mergem înainte”, a declarat Viorel Moldovan la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu CFR Cluj.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TÂRGOVIŞTEANUL ANDREI VLAD A POVESTIT CEL MAI URÂT MOMENT AL CARIEREI SALE

Andrei Vlad spune că returul cu Rapid Viena, în 2018, în play-off-ul Europa League, a fost cel mai urât meci din cariera sa. Atunci, tânărul portar al FCSB-ului a gafat la golul marcat de austriecii şi „roş-albaştrii” au ratat astfel calificarea în grupele Europa League. Transferat în vara lui 2017 […]