După două succese în amicale. FC Aninoasa a fost eliminată din Cupa României Jucătorii U19 nu au avut relaţii prieteneşti cu balonul

A.l.
0 0

După două victorii cu echipe de Liga a 4-a, 3-1 cu Olimpicii Ulmi şi 4-1 cu Unirea Ungureni, FC Aninoasa a pierdut în faţa Gloriei Corneşti, în Cupa României, scor 2-0 (Nedelea 38-din 11 metri şi M. Matei 70).
Trupa antrenată de Cristi Bălaşa a jucat slab. Atacanţii I. Radu, I. Maican şi apoi Codroiu au fost vizibil incomodaţi de apărarea fără fisură a Gloriei alcătuită din Vlad, Gae, I. Cconstantin şi FI. Nicolae. Băieţii lui Nelu Radu parcă au fost mai mulţi şi mai vânjoşi.
Oamenii de bază de la FC Aninoasa, Marina, Pahonţu, Diţă, Blas au avut evoluţii modeste. Jucătorii U19, Neaga, Grigorescu, apoi Dinu, G. Matei nu au avut relaţii prieteneşti cu balonul. Au jucat de parcă au terminat benzina şi ideile.
Vineri, FC Aninoasa trebuie să joace cu echipa de Liga a 3-a, cu CS Tunari, dar meciul a fost anulat la cererea ilfovenilor.
Sâmbătă, elevii lui Cristi Bălaşa au evoluat pe stadionul Comunal din Aninoasa cu nou promovata în Liga a 3-a, Petrolul Ploieşti, scor 2-2 (Călinescu 8, Dinu 42-Vintilă 81 şi 83).
În această confruntare, băieţii lui Cristi Bălaşa au încălzit repede careul „Lupilor” şi au bătut de două ori plasa porţii lui Marinică.
Pe final de meci, ploieştenii au marcat două goluri prin Vintilă (81 şi 83) după greşeli comise de portarul Bicher.
A fost un meci în care FC Aninoasa a avut atitudini războinice şi a arătat că are valoare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MORENARUL ANDREI IVAN, CONVOCAT, DIN NOU, LA NAŢIONALA MARE

Florin Tănase se află pe lista lărgită a tricolorilor selectaţi pentru dubla cu Armenia şi Muntenegru din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal. La începutul lunii septembrie, reprezentativa României va disputa alte două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial – Rusia 2018. Pe 1 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, […]