DUELUL TÂRGOVIŞTE – ARAD CONTINUĂ ŞI AZI

Mihai ROŞOIU

csmCSM Târgovişte – Univ. V. Goldiş ICIM Arad. Astăzi, ora 20:00, Sala Sporturilor din Târgovişte. Intrarea gratuită

CSM Târgovişte dispută finala Ligii Naţionale de Baschet feminin în compania marii rivale din Arad. Câştigătoarea acestui duel, care se dispută după sistemul cel mai bun din 5 meciuri, se va încununa drept campioană a României.
Una dintre cele mai bune jucătoare ale echipei antrenate de Florin Nini, mai ales cu prestaţii foarte bune în apărare, americanca Jillian Robbins, a declarat faptul că ea crede în  echipa din Târgovişte în această finală.
„Va fi greu în finală, dar nimic nu a fost uşor în acest sezon. Cred că sunt două echipe foarte bune şi nimeni nu vrea să meargă acasă înfrânt. Nu vom pierde atât timp cât ne vom face treaba în ofensivă şi defensivă. Eu nu aş spune niciodată despre echipa mea că joacă prost şi nu poate câştiga campionatul. Eu cred în mine, eu cred în echipa mea şi cred în fanii şi oraşul din Târgovişte”, ne-a declarat Jillian Robbins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA, EGALA SUCEVEI!

În weekend s-au disputat meciurile contând pentru etapa cu numărul 23, la Liga a 2-a, Seria 1. lată care au fost rezultatele înregistrate:   Săgeata Năvodari – Sportul 5-0       CF Brăila – Delta Tulcea 1-1       Unirea Slobozia – FC Botoşani 1-3       […]