DUBLA PENTRU IVAN Morenarul a adus Trofeul Păcii la Bucureşti după ce a marcat ambele goluri ale finalei de la Perugia contra unei reprezentative a oraşului Ankara (Turcia)

Mihai ROŞOIU

ivanReprezentativa Under 18 a României a câştigat astăzi finala Turneului Păcii, organizat de Liga Naţională de Amatori din Italia.
Naţionala pregătită de Ion Dumitru a învins cu scorul de 2-1 o selecţionată a Ankarei (Turcia). Turcii au deschis scorul în minutul 15, „tricolorii” au reuşit să egaleze în minutul 83: „cap” imparabil Ivan din centrarea lui Constantinescu. Meciul a intrat în prelungiri, iar acelaşi Ivan a reuşit să aducă victoria României la ultima fază, în minutul 120.
România a evoluat cu un om în plus din minutul 67, când Ozdemir a fost eliminat.
Echipa României U18: Gudea – Băniţa, lonescu (25 Mareş), R. Andrei, G. Mihai (66 Erdei)- Paţurcă, Vereş, Tegle (24 Olaru) – Balaure (56 Constantinescu), Ivan, lovu (39 Pham).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Titlul nu e suficient NICIO JUCĂTOARE a târgoviştei NU A PRINS LOTUL NAŢIONAL Andreea Huţanu şi Anca Stoenescu nu se află printre jucătoarele care au fost convocate în prima reprezentativă de baschet feminine a României

Calificată direct la EuroBasket Women 2015, echipa naţională de senioare a României va avea în acest an o vară destul de fierbinte, chiar dacă nu este prinsă cu emoţiile calificării la turneul final, antrenorii Florin Nini şi Radu Alin având misiunea de a găsi în perioadele de pregătire un nucleu […]