Drumurile din județ Dâmbovița, pline de șoferi și șoferițe sub influența alcoolului 

Date:

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au oprit pentru control, pe drumul comunal 77, în localitatea Coada Izvorului, un autoturism condus de o femeie de 60 de ani.

Acesta a fost testată de către polițiști pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice, șoferița prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia a fost condusă la spital pentru recoltarea unor probe biologice necesare pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice, iar, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Totodată, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au surprins un bărbat de 33 de ani, din Racovița, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe raza localității, respectiv pe drumul județean 711B, fără a deține permis de conducere.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a fost indicat un rezultat cu o valoare de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au surprins în trafic, pe drumul județean 720 A, în satul Gheboaia, un bărbat de 30 de ani, din localitate, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării efectuate, șoferul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au oprit pentru control, pe str. 22 Decembrie 1989, un autoturism condus de un bărbat de 23 de ani, din Prahova.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În plus, în urma testării efectuate pentru depistarea consumului unor substanțe psihoactive a fost indicat un rezultat preliminar pozitiv, motiv pentru care acesta a fost condus la spital pentru prelevarea unor mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei în organism a unor substanţe psihoactive.

Și în această situație, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea,  polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au depistat un minor de 14 ani, din Pătroaia Vale, în timp ce ar fi condus un autoturism, în orașul Găești, fără a deține permis de conducere.

Autoturismul, care aparține tatălui acestuia, ar fi fost sustras de către minor.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Reprezentanții Comisiei Europene au verificat proiectele Regio implementate în  județul Dâmbovița 

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat vizitarea...

O mașină a fost mistuită de flăcări 

Incendiu la un autoturism în localitatea Voinești, Garda de...

A ajuns cu mașina în șanț, o clipă de neatenție putea costa viața 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

Marșul Tricolorului de „1 Decembrie – Ziua Națională a României”, la Răcari 

Orașul Răcari păstrează tradiția și a organizat manifestări dedicate...